maritbet girişmaritbet
Miele Edition 111 serisiyle çamaşır bakımının 111’inci yılını kutluyor!

Miele Edition 111 serisiyle çamaşır bakımının 111’inci yılını kutluyor!

Miele’den yeni 8kg ve 7kg’lık Edition 111 serisi çamaşır makinesi ve kurutma makinesi, 1901 yılında ilk Miele çamaşır makinesi piyasaya sunulduğunda bundan nasıl bir başarı hikayesi oluşacağını kimse tahmin etmemişti

 

Miele'den yeni 8kg ve 7kg'lık Edition 111 serisi çamaşır makinesi ve kurutma makinesi, 1901 yılında ilk Miele çamaşır makinesi piyasaya sunulduğunda bundan nasıl bir başarı hikayesi oluşacağını kimse tahmin etmemişti. İzleyen on yıllarda Miele teknolojik gelişmeleri ev ve ticari çamaşır bakımına kararlı yapıda taşıdı. Böylelikle Avrupa'nın ilk çamaşır kurutucusu aynı zamanda ilk kurutmalı çamaşır makinesi de Miele tarafından sunuldu. Elde yıkama yün programı ve devrim yaratan koruyucu tambur da Miele buluşları arasında yerini aldı.

Çevreye ve takip eden nesle duyulan sorumluluk Miele için büyük önem taşıyor. Bu Edition 111 serisi çamaşır makinesi ve kurutma makinesinde fark ediliyor: A enerji verimlilik sınıfından %40 daha tasarruflu…

Günümüzde olduğu gibi geçmişte de Miele çamaşır makineleri ve kurutucuları yol gösterici teknik, güvenilir kalite ve yüksek konforu simgeliyor. Buna beklenenin üzerinde uzun kullanım ömrü ekleniyor:

Miele cihazları 20 yıl kullanım ömrü* için tasarlanmıştır!

– Miele cihazların kullanım ömrü en katı kalite kontrolleri ile güvence altına alınıyor. Ürün kapasite testinde geçtiğimiz son beş yılda altı Miele çamaşır bakım cihazı test lideri oldu. Teknik açıdan bir adım önde olmak, ödüllü Miele dizaynı ile taçlandırılıyor. Fonksiyon ve yapı açısından başarılı birliktelik için Miele cihazları her yıl Uluslararası dizayn yarışmalarında birincilikle ödüllendiriliyor:

– RedDot ödülünden iF Design altın ödülüne kadar…

Bu başarı süreci, Miele'yi hiç bir zaman daha iyi olmak için yenilik arayışı temposunu yavaşlatmıyor..
 

Miele – Daima daha iyisi

Tertemiz ışıldayan giysilere, güzel görünümlü bir sofraya aynı zamanda hijyenik yatak çarşaflarına ve havlulara önem veriyorsunuz.

İdeal kombinasyon

Miele çamaşır ve kurutma makineleri mükemmel şekilde birbirini tamamlıyor. Bu sayede her çamaşır makinesi için dizayn ve donanım açısından uygun kurutucuyu bulabilirsiniz. Bu özellikle birbirini en iyi yapıda tamamlayan yıkama ve kurutma programları için geçerlidir. Bu sayede Miele, en iyi temizlik ve bakım performansını kumaşlarınızı en iyi şekilde koruyarak sunuyor.

Miele tüm çamaşır bakım konseptini bu prensibe uyumlu olarak geliştirerek tüm ihtiyaçlara cevap verecek sistem kurdu. Çamaşır bakım sistemi yıkamadan kurutmaya ve ütülemeye kadar tüm geçen süreci dikkate alıyor. Miele Care Collection yıkama ve bakım ürünleri de Almanya fabrikasında geliştiriliyor ve Miele çamaşır makinelerinin program akışları için tasarlanıyor. Çamaşır makineleri programları ve Care Collection ürünleri optimum seviyede temizlik sonuçlarını ve kumaşa uygun bakımı mümkün kılıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Miele Edition 111 serisiyle çamaşır bakımının 111’inci yılını kutluyor!
  • 01.10.2012 14:40

Miele Edition 111 serisiyle çamaşır bakımının 111’inci yılını kutluyor!

Miele’den yeni 8kg ve 7kg’lık Edition 111 serisi çamaşır makinesi ve kurutma mak ...