maritbet girişmaritbet
Mutfakta Sanat: Blanco Steelart

Mutfakta Sanat: Blanco Steelart

Sanat, insanın var olduğu ilk günden beri hayatımızın içinde… Bazen renklerde bazen de notalarda hayat bulan bu kavramın, kendine başka yaşam alanları bulamayacağını düşünenlerse çok yanılıyor

Sanat, insanın var olduğu ilk günden beri hayatımızın içinde… Bazen renklerde bazen de notalarda hayat bulan bu kavramın, kendine başka yaşam alanları bulamayacağını düşünenlerse çok yanılıyor.

Çünkü sanat, başlı başına yaratıcılığın ve hayal gücünün ifadesi… Tasarımları ile her yıl uluslararası Red Dot ve iF gibi birçok ödülün sahibi olan BLANCO STEELART ise sanatın eviye ve armatürlerde, dolayısıyla mutfaklarda kendine yer bulduğunun en önemli göstergesi…  BLANCO STEELART imzalı eviye ve armatürler, özgün tasarımlarıyla mutfakları hayal gücünün dokunduğu en özel alanlar haline getirmekle kalmıyor, konfor ve fonksiyonellik gibi özellikleri de en iddialı şekilde bir araya getirmeyi başarıyor. 

            Eviye ve armatürün dünyaca ünlü markası BLANCO'nun STEELART konseptli tasarımları, paslanmaz çeliği kullanarak mutfaklarda adeta harikalar yaratıyor. Şık, sade ve son derece estetik görünümleriyle dikkat çeken eviye ve armatür modelleri, fonksiyonelliği ile de kadınlara son derece yaratıcı çözümler sunuyor. Bulaşık yıkama, yemek hazırlama ve yemek pişirme gibi işler, BLANCO STEELART tasarımları ile keyfe dönüşüyor. Kesme tahtası ve paslanmaz çelik ara süzgeç gibi aksesuarlar, hem eviye ve armatürlere kusursuz uyum sağlıyor hem de kullanışlı tasarımları ile işleri kolaylaştırıyor. 

El yapımı eviye ve armatürler de BLANCO STEELART koleksiyonu içinde özel bir yer tutuyor. El yapımı tasarımlar, ergonomik üstünlükleri ve zarif tarzlarıyla mutfaklara değer katıyor. Ayrıca kolay montaj edilebilme özelliği ile her mutfak bu ayrıcalıktan yararlanabiliyor.

BLANCO STEELARTkoleksiyonu, Türkiye'de ÖZTİRYAKİLER GRUP güvencesi ile mutfaklarda yerini alıyor.

www.blanco.com.tr

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mutfakta yeni moda Blanco Steelart..!
  • 10.04.2012 16:58

Mutfakta yeni moda Blanco Steelart..!

Tasarımları ile her yıl uluslararası Red Dot ve iF gibi birçok ödülün sahibi ol ...

Mutfakta Sanat: Blanco Steelart
  • 28.03.2012 14:06

Mutfakta Sanat: Blanco Steelart

Sanat, insanın var olduğu ilk günden beri hayatımızın içinde… Bazen renklerde ba ...

Alman Devi Blanco, Mutfak Dünyası Fuarı’nda
  • 20.02.2012 11:51

Alman Devi Blanco, Mutfak Dünyası Fuarı’nda

Alman markası BLANCO, en son koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı’nda tanıtma ...

Blanco'dan sanatsal Steelart tasarımları
  • 11.10.2011 11:24

Blanco'dan sanatsal Steelart tasarımları

Tasarımları ile her yıl uluslararası Red Dot ve iF gibi birçok ödülün sahibi ola ...