maritbet girişmaritbet
Nurus Ankara'da yeni adresinde yeni ürünlerini tanıttı

Nurus Ankara'da yeni adresinde yeni ürünlerini tanıttı

Nurus, Ankara Gaziosmanpaşa’daki 1500 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını 21 Aralık’ta gerçekleşen özel bir davetle açtı

Nurus, Ankara Gaziosmanpaşa'daki 1500 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını özel bir davetle açtı. Salih Saka'nın müziği ile renklenen geceye ASO Başkanı M. Nurettin Özdebir, ATO Başkanı Sinan Aygün, İÇASİFED Genel Başkanı Mehmet Akyürek'in yanı sıra birçok mimar, iş adamı, bürokrat ve basın mensubu katıldı. Açılışta, geçtiğimiz Ekim ayında ofis dünyasını şekillendiren uluslararası Orgatec Fuarı'nda ilk kez sergilenen ve büyük beğeni kazanan Ece-Oğuz Yalım tasarımı Pitstop ve Lodge, Aziz Sarıyer'in “Aziz İstanbul“ serisinden “Cork, Mare, Onda, Peak ve Rock” ile Nurus D Team imzası taşıyan Faces'ın yanı sıra birçok yeni ürün de tanıtıldı. 

Ankara mağazasında, Nurus'un çalışma mekânlarına yönelik yeni ürünleri, ödüllü ürünleri ve özgün tasarımlarla üretilen mobilyalarının yanı sıra sadece çalışan kesimin değil, hayattan zevk almasını bilen herkesin ilgisini çekecek ürünler ile dünyaca ünlü markaların çok özel tasarımları bir arada sunuluyor.

Nurus Genel Müdürü Güran Gökyay, Türkiye'nin tasarım alanında sahip olduğu IF,Good Industrial Design, Red Dot, Chicago Good Design, DME gibi prestijli ödüllerin yarıya yakınının Nurus tarafından kazanıldığını ve bazı ürünlerinin bu ödüllerin tümüne birden sahip olmasının kendilerini sadece Türkiye'de değil tüm dünyada önemli bir sektörel oyuncu yaptığını belirtti. Bu alandaki deneyim ve tasarım bilgilerini ortaya koyarak Türkiye'de ve küresel çerçevede düzenledikleri farklı proje ve etkinlikler ile tasarımı kararlı bir biçimde desteklediklerini belirten Gökyay, bu adımları teknolojiye ve çevre dostu ürünlere yaptıkları yatırımlar ile pekiştirdiklerini, uluslararası alanda gerçekleştirdikleri önemli projeler ve istikrarlı büyüme grafiğiyle iç pazardaki hakimiyetlerini dış pazarlara taşıdıklarını sözlerine ekledi.

Nurus Yönetim Kurulu Başkan Vekili Renan Gökyay ise, Nurus D Team tasarım ekibi ile birlikte yürüttükleri çalışmaların da altını çizerek,  “Tasarım, pazarlama ve iletişim stratejilerimizin merkezinde yer alır ve tüm faaliyetlerimiz buna göre çerçevelenir. Tasarım politikamız hiç değişmedi; dünyanın değişimini gözlemek ve doğru zamanda doğru ürünü geliştirmek! Tasarıma olan inancımızla, tasarım yönetimi ve stratejimizle, ürünlerimizle dünyanın her yanında, tutarlı düşüncesiyle varolan uluslararası bir marka olduk. Yıllar içinde, yurtiçi ve yurdışında sergi, konferans gibi etkinlikleri, akademik ve kültürel projeleri destekleyerek tasarım ve tasarımcılarla kurduğumuz güçlü bağı pekiştirdik; Türk tasarımcılarının uluslararası başarılarına yol arkadaşlığı yaptık.” dedi.

 “Motivasyon tasarımı” anlayışı ve vizyonu ile Türk endüstriyel tasarımının gelişiminde etkin bir rol oynayan Nurus, Türkiye  ve dünyanın tanınmış tasarımcıları ile çalışarak sektördeki diğer şirketlere de öncülük etmeyi sürdürüyor. Açılışa katılan tasarımcılardan Pitstop ve Lodge tasarımları ile IF 2011 Tasarım Ödülü'nü kazanan Ece ve Oğuz Yalım,“Ürünümüzden emindik ama, ödül işin kreması oldu; bu ödülleri özellikle Nurus'la beraber almış olmaktan dolayı ayrıca çok mutluyuz” dediler.

Nurus'un, yurtiçi bayi ağının yanı sıra başta İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, İspanya, Rusya, Mısır, Amerika Birleşik Devletleri ve Hindistan olmak üzere, pek çok ülkede 100' ü aşkın bayisi bulunuyor. Avrupa'nın sektöründe en teknolojik fabrikasına sahip olan 83 yıllık firma, 30'un üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz