maritbet girişmaritbet
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Home Heroes tasarımları İstanbul Kongre Merkezi’nde!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Home Heroes tasarımları İstanbul Kongre Merkezi’nde!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin desteği ile ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara) Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen “Home Heroes – Ev Kahramanları” tasarımları, 6- 8 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İnovasyon Haftası’nda sergileniyor

 

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin desteği ile ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara) Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen “Home Heroes – Ev Kahramanları” tasarımları, 6- 8 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İnovasyon Haftası'nda sergileniyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İnovasyon Haftası'na, “Geleceğin Kahramanları” konseptli sergisi ile katılıyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile BSH MDR (BSH Grubu Bölgesel Marka Tasarım Bölümü) işbirliği ile gelecekteki yaşam tarzları göz önünde bulundurularak geliştirilen ev aleti tasarımları, İnovasyon Haftası'nın devam ettiği 6- 8 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde görülebilecek.

ODTÜ'lü öğrencilerden IF Ödüllü Tasarımlar

Ev Kahramanları projesine katılan ODTÜ'lü öğrenciler gıda saklama, hazırlama ve pişirme, çamaşır, bulaşık yıkama ve ev temizliği ve hatta yükseltilmiş refah seviyesine yönelik ürünler konusunda da toplam 20 proje geliştirdi. Bunlar arasında “Accordry” gıda nem alıcı ve buharlı pişirici, “dualWash” iki bölümlü bulaşık makinesi, “Mini Cooleye” içi görülebilen soğutucu, “Volto” robotik temizleme aleti ve “Wash A-Part” yıkama modülleri ile duvara monteli çamaşır makinesi gibi projeler yer alıyor. 6-8 Aralık'ta sergilenecek projelerden “Wash it”, iF Kavramsal Tasarım Ödülü (iF Concept Design Award 2012) kapsamında verilen sürdürülebilirlik temalı Hansgrohe 2012 Ödülü'nün sahibi olmuştu. 

Ev Kahramanları'nın bir kısmı mevcut ürünlere yeni özellikler ve yeni çalışma standartları eklenerek geliştirildi. En son teknolojilerin veya henüz ticarileştirilmeyi bekleyen teknolojilerin entegrasyonu, bu ürünlerin ortak özellikleri. Diğer ürün konseptleri ise, henüz piyasada yer almayan ve temsil edilmeyen yeni tür ürünleri içeriyor. Bir başka grup ise, kullanıcılara geleceğin günlük yaşamı içerisinde çok rastlanacağı tahmin edilen sosyal, hijyen ve beslenme problemlerine yönelik yeni çözümler sağlamayı hedefliyor. ODTÜ'lü öğrencilerin geliştirdiği tasarımlarda, genel olarak gelecekte evlerde bulunabilecek ev aletleri bulunuyor.

Öğrenciler bu çalışma sırasında, Profilo'nun pazarlama ekiplerinin de bilgi ve birikimlerinden yararlanarak artan  şehirleşmeye bağlı demografik ve sosyal değişimleri  de dikkate aldı. Tasarımlar bölgesel kültür değerleri ve ihtiyaçlarına yönelik ipuçları verirken, gelecekte hem Türk pazarında hem de uluslararası pazarlarda gerçekleşecek muhtemel gelişmeler hakkında da fikir veriyor.

 Profilo Dayanıklı Ev Aletleri  hakkında

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye'nin en köklü  beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200'ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.'nin Çerkezköy Fabrikası'nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!
  • 28.10.2017 09:41

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!

Profilo, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle evde tasarrufun püf noktalarını a ...

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!
  • 25.07.2014 11:41

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat ...

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!
  • 23.07.2014 10:42

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hayatı kolaylaştıran dört farklı ürünü, Ramaza ...

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor
  • 14.07.2014 14:59

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor

Düğün sezonuyla artan yeni ev telaşına Profilo düzenlediği çeyiz kampanyası ile ...

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!
  • 10.07.2014 14:42

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!

Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti hayatı daha da kolaylaşt ...

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak
  • 23.06.2014 12:09

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak

Tüketiciye yönelik farklı kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Alet ...