maritbet girişmaritbet
Seranit, İtalya’da ilk showroom’unu açtı!

Seranit, İtalya’da ilk showroom’unu açtı!

Seranit, Filipinler, İspanya, Katar gibi ülkelerden sonra, gerek ürün kalitesi gerekse hizmet kalitesi ile dünya üst segment seramiğinin üretim merkezi olan İtalya’da bir Türk markası olarak ilk showroom’u ile faaliyetlerine başladı

Seranit, Filipinler, İspanya, Katar gibi ülkelerden sonra, gerek ürün kalitesi gerekse hizmet kalitesi ile dünya üst segment seramiğinin üretim merkezi olan İtalya'da bir Türk markası olarak ilk showroom'u ile faaliyetlerine başladı.

İtalya'nın Roma şehrindeki ilk shoowrom'un açılışında konuşan Altunalan, piyasada çok çeşitli renk ve boyutta ürüne sahip olan tek firma olduklarını belirterek, “Bu bizim en büyük özelliğimiz. Ar-Ge çalışmalarına verdiğimiz önemle yeni farklı ürünler çıkarıyoruz. Fiyatla değil kalite ile rekabet ediyoruz” dedi. İtalya'yı tüm Avrupa'ya yayılma alanı olarak gördüklerini kaydeden Altunalan, seramiğin anavatanında artık kendilerinin de sahnede olduğunu söyledi.

Hamdi Altunalan; “Yatırım öncesi altyapı çalışmalarını yaparken temel hedefimiz Roma merkezli ana bir showroom ile tüm İtalya'da alt bayilik yapılanması ile faaliyet göstermektir. Showroom çalışması ve yatırımını 6 aylık bir süreçte gerçekleştirdik. Bu amaçla Seranit olarak atacağımız ikinci adım; 2011 yılında Milano'da açılacak olan bir showroom olacaktır. Modanın merkezi olan Milano'da en son tasarım ürünlerimizi İtalyan müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Gelecek yıl faaliyete geçireceğimiz üst segment yer ve duvar seramiği üretecek olan seramik fabrikamız ile perakende pazarında daha aktif bir hale gelecek olan bu yapılanmamız tüm Türk seramik sektörü için gurur kaynağı niteliğindedir” dedi.
 
Altunalan; “Seranit'in ihracatının ağırlıklı kısmı Avrupa ülkelerine yapılmaktadır. Esas rakipleri üst düzey sayılı İtalyan firmaları olan Seranit Avrupa'da yıllardır Türk seramik markasını zirveye taşımak adına hareket etmektedir. Bu doğrultuda, Seranit kaliteli hizmet ve ürünlerini Avrupalı müşterilerine yerinde vermek adına ve pazarın nabzını en yakından tutmak hedefi ile geçen yıl İspanya'da tamamladığımız yapılanmamızı İtalya'ya da taşımış bulunuyoruz. Böylece bu yıl da sektörün en önemli iki üretici ülkesinin kalbinde faaliyet göstermeye başladık. Ayrıca burada Sassoulo bölgesinde önümüzdeki dönemde hizmet verecek depolarımız ile İspanya'da Castellion bölgesinde hâlihazırda hizmet veren showroom ve depomuz ile tüm Avrupa'ya yönelik sevkiyatlarımızın altyapısını oluşturmaktayız. Hedefimiz hizmet ve ürün kalitemizi Avrupa'nın her noktasına en hızlı şekilde ulaştırmak olacaktır. Bunların dışında, Ocak ayında Suudi Arabistan'da depo, Batum ve Tiflis'te yeni showroomlar kuracağız” dedi.
 
Seranit, tüm üst düzey İtalyan markaları ile her alanda rekabet edebilecek durumda olan üretim teknoloji ve geniş ürün yelpazesini, porselen seramik üretiminde en üst düzeyde bulunan ve seramik kullanımı açısından da seramik kültürü gelişmiş çok önemli bir Pazar olan İtalya'da özellikle projelerde mimarların kullanımına sunmayı amaçlıyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz