maritbet girişmaritbet
Silverline ABD’ye davlumbaz satacak

Silverline ABD’ye davlumbaz satacak

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline’ın CEO’su Mustafa Laçin, 400 milyon lira büyüklüğündeki ankastre pazarının beyaz eşya pazarı içinde yüzde 15 payı olduğunu söyledi

 
Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline'ın CEO'su Mustafa Laçin, 400 milyon lira büyüklüğündeki ankastre pazarının beyaz eşya pazarı içinde yüzde 15 payı olduğunu söyledi.


Hedeflerinin 5 yıl içinde 100 evin 20'sine girmek olduğunu anlatan Laçin, “Türk pazarı gelecek 5 yılda yüzde 60 paya sahip Avrupa ankastre pazarına ulaşacak” dedi. Yüzde 8 pazar payına sahip olduklarını belirten Laçin, “Geçen yıl 70 milyon lira ciro yaptık. Bu yıl 100 milyon lira ciro ve yüzde 10 pazar payı hedefliyoruz. 2009'a göre yüzde 40 büyüdük. Her yıl yüzde 20 büyüyeceğiz” diye konuştu.
 

Ağırlıklı olarak Almanya ve Rusya olmak üzere 50 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Laçin şöyle dedi: “Türkiye'nin en büyük davlumbaz üreticisiyiz. 50 ülkeye ihracatımız var. Bu yıl Fas, Kenya, Libya'ya ilk ticaretimizi yaptık. ABD'ye de ihracatı başlatacağız. İlk yıl için mütevazı hedeflerimiz var. Bir TIR da olsa önemli olan başlamak.”


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz