maritbet girişmaritbet
Tasarım dünyasının yeni yıldızı Dima Loginoff, VitrA için tasarladı

Tasarım dünyasının yeni yıldızı Dima Loginoff, VitrA için tasarladı

Türkiye’den ve dünyadan ünlü tasarımcıların yanı sıra kendi ekibinin çalışmalarını da hayata geçiren VitrA, yeni koleksiyonunda genç bir yetenekle birlikte çalıştı. Tasarım dünyasının yeni yıldızı olarak anılan Dima Loginoff, sınırlarını zorlayan çizgilerini, VitrA için hazırladığı karo koleksiyonuna yansıttı

Türkiye'den ve dünyadan ünlü tasarımcıların yanı sıra kendi ekibinin çalışmalarını da hayata geçiren VitrA, yeni koleksiyonunda genç bir yetenekle birlikte çalıştı. Tasarım dünyasının yeni yıldızı olarak anılan Dima Loginoff,  sınırlarını zorlayan çizgilerini, VitrA için hazırladığı karo koleksiyonuna yansıttı. Gelecek 10 yılın tasarım trendlerini belirleyecekler arasında gösterilen Rus tasarımcı, yeteneğini, VitrA'nın sofistike teknolojisiyle buluşturdu. Adeta görünmeyen 1 mm'lik derzleriyle duvarda farklı ve etkileyici bir görsellik tasarlayan koleksiyon, yer karolarında kullanılan 60x60 ve 45x90 gibi büyük ebatları duvarlara taşıdı. Türkiye ve Rusya'da satışa sunulan koleksiyon, ilk kez Unicera Fuarı'nda görücüye çıktı.

Dima Loginoff'un VitrA için tasarladığı ilk seri, African Dots adını taşıyor. Afrika yerlileri ve Avustralya Aborjinlerinin ilkel çizimlerinden ilham alan seride, noktalar kullanılarak tasarlanan naif ve zarif desenler, duvarlara hareket katıyor. Tasarımcı, Lace Story adlı seride, sandıktan çıkarttığı dantellerle duvarları süsleyerek, mekanlara nostaljik ve romantik bir görünüm kazandırıyor. Loginoff'un beyaz kontürlü büyük çiçek desenlerine sahip Blossom serisiyle duvarlar çiçek açarken, renkli ve canlı Fancy Lines serisi adeta duvarları dans ettiriyor. Dolls serisi ise Rusya deyince akla ilk gelen görüntülerden biri olan Matruşka bebeklerinin modern bir yorumunu duvarlara taşıyor.

Tasarım tutkunu, sıra dışı, genç bir yetenek: Dima Loginoff

 Saç stilisti, fotoğrafçı, web tasarımcısı, ürün tasarımcısı, iç mekan tasarımcısı, onun için kullanılan tanımlamaların yalnızca birkaçı. 10 yıl boyunca değişik saç tasarımları oluşturdu. Artık yalnızca kendi saç stilini değiştiriyor. 1977 yılında Moskova'da doğdu. Saç tasarımı eğitimi aldı. Tasarım tutkusu onu,  yönünü değiştirmeye zorladı. Önce Rusya'da International School of Design'da, ardından İngiltere'de Rhodec Interior Design School'da, tasarım ve iç mimari eğitimi aldı. Henüz

öğrenciyken ülkesindeki tasarım yarışmalarında birçok kez birinci oldu, ilk uluslararası ödülünü 2008'de aldı. Tasarımları, dünyaca ünlü dergilerin yanı sıra, 5 kitapta yer buldu. Ünlü İngiliz trend yorumcusu Victoria Redshou tarafından, 2010/11'in trend belirleyicileri arasında gösterildi. Ünlü trend ajansı Agenda Inc, Loginoff'u “şoke edecek kadar güzel tasarımların mimarı” olarak tanımladı. Loginoff, Rus interior+design dergisi tarafından, tasarımın yükselen 12 altın yıldızı ve dünyada gelecek 10 yılın tasarım trendlerini belirleyecekler arasında gösterildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!
  • 31.12.2022 09:53

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!

Tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design’dan VitrA’ya 3 yeni ödü ...

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!
  • 05.10.2022 16:40

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre k ...

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!
  • 07.09.2022 17:31

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!

VitrA’nın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Agent, içerdiği aktif maddeler ...

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!
  • 06.09.2022 17:21

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!

VitrA’nın Sento Çocuk Koleksiyonu, okula temassız ve hijyenik dönüş için gereken ...

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!
  • 06.08.2022 13:25

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!

VitrA, farklı ihtiyaçlara uygun ayna çözümleriyle, banyoların tarzını tamamlıyor ...