maritbet girişmaritbet
Tasarıma önem veren Pebbledesign, ihtiyaca uygun ürünler sunuyor

Tasarıma önem veren Pebbledesign, ihtiyaca uygun ürünler sunuyor

Pebbledesign, farklı ve yenilikçi tasarımlarıyla mekanlara hayat vermeye devam ediyor

2004'ten bu yana örnek daire ve rezidans projeleri, konut, mağaza, ofis ve yat tasarım ve uygulamaları alanlarında hizmet veren Pebbledesign, farklı ve yenilikçi tasarımlarıyla mekanlara hayat vermeye devam ediyor.

İç Mimar Neslihan Pekcan önderliğindeki Pebbledesign ekibi, mekânlara tasarım odaklı , özgün ve yenilikçi yaşam hikâyeleri geliştiriyor. Pebbledesign ekibi, mekânları dekore ederken kişilerin istek ve zevklerini ön planda tutarak birbirinden güzel tasarımlarıyla kişilere kullanışlı yaşam alanları sunuyor.

Mimari ve tasarım çalışmalarını, Pebble Design ve Pebblestones markaları altında yürüten iç mimar Neslihan Pekcan ve Pebbledesign ekibi, çocuk konseptleri için oluşturulan Pebblekids markası ile çocukların yatak odalarında onların renkli hayal dünyalarına hitap eden, fonksiyonel çözümler sunuyor. Pebblekids, Climber Boy, Color Pencils, Connected Box, Cross Lines, Cupcake, Nature, Ocean, PebblePark, Rock, Stick Girl, Submarine&Suboil, Zoozimps gibi birçok farklı konsept geliştirerek, ihtiyaca göre tasarımlar oluşturuyor.

Annelere Özel Pebblebaby MyMommy Emzirme Koltuğu

Pebbledesign, bebek odası dekorasyon ve tasarımlarıyla müşteriye özel projelere imza atıyor. Bebek odalarına konsept tasarım yapan Pebblebaby, 0-6 yaş aralığındaki bebekler için genel ve özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, işlevsel ama aynı zamanda renkli, hareketli ve eğlenceli odalar tasarlıyor. 

Friendly Ghost, Baby Park, Tonton, Fairy Tale ve Baby Western gibi farklı konseptler geliştiren Pebblebaby, annelere özel olarak tasarlanan MyMommy bebek emzirme koltuğu ile annelerin ihtiyacına cevap veriyor. Pebbledesign tasarım çizgisinin yansıtıldığı Pebblebaby MyMommy bebek emzirme koltuğu, annenin ve bebeğin konforu ön planda tutularak tasarlandı. Annelere uygun ergonomik yapısının yanı sıra şıklığıyla da dikkat çeken Pebblebaby MyMommy bebek emzirme koltuğu, özel tasarımı sayesinde annelere emzirme esnasında kolaylık sunuyor. 

Pebblebaby MyMommy bebek emzirme koltuğu ile birlikte kişiye özgürlük adına, ihtiyaçlar doğrultusunda portatif puf, ek sehpa, özel minderler ve aydınlatma gibi farklı fonksiyonlarda birçok özellik de eklemek mümkün.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tasarıma önem veren Pebbledesign, ihtiyaca uygun ürünler sunuyor
  • 30.10.2014 14:35

Tasarıma önem veren Pebbledesign, ihtiyaca uygun ürünler sunuyor

Pebbledesign, farklı ve yenilikçi tasarımlarıyla mekanlara hayat vermeye devam e ...