maritbet girişmaritbet
Tekart Koleksiyon ürünleri yaşamı kolaylaştırıyor!

Tekart Koleksiyon ürünleri yaşamı kolaylaştırıyor!

Dünyaca ünlü ithal markaları müşteriyle buluşturan Tekart Koleksiyon'da yaşamı daha da kolaylaştıran aksesuarlar ön plana çıkıyo

 

Dünyaca ünlü ithal markaları müşteriyle buluşturan Tekart Koleksiyon'da yaşamı daha da kolaylaştıran aksesuarlar ön plana çıkıyor.

Tekart Koleksiyon'da evinizi dekore edebileceğiniz sabit ve hareketli her türlü mobilyayı bulmanız mümkün. Ankara'da 1992'den beri hizmet veren firmanın ithal ettiği markalar arasında Leicht Mutfak, Cor koltuk ve yemek odası mobilyaları, Rımadesıo ve Tre-P kapı bölme sistemleri, Carol ve Altamarea banyo mobilyaları, Feg Gardrop-kitaplık sistemleri, Brand Van Egmond aydınlatmalar yer alıyor. Tekart. mekânları istediğiniz doğrultuda tasarlıyor ve montaj öncesi ve sonrası her türlü hizmeti veriyor.

2012 yılında tasarım dünyasında bir yandan parlak renkler büyük ölçüde kullanırken diğer yandan doğallığı simgeleyen toprak tonları geçerliliğini koruyor. İleri teknoloji kullanılarak üretilen hafif mobilyalar ile birlikte geçmişi çağrıştıran retro çizgiler geleceğe taşınıyor. Siyah renk ise lüks imajı vurgulayarak zamansızlığını gösteriyor. Bu genel yaklaşımlar doğrultusunda Leicht da koleksiyonuna eklediği yeni ürünlerinde işlenmemiş görüntüsü veren doğal ahşap, mat cam kapaklar, seramik tezgâh ve eviyeler kullanarak yeni trendleri mutfağa taşıyor.

Renkler ve özgün malzemeler ile ergonomik ve fonksiyonel mutfaklar yaratılırken doğallık vurgulanıyor. Yaşamı daha da kolaylaştıracak yeni iç aksesuarlar ile mutfaklar şimdi daha da kullanışlı. Bütün bunların yanında, dünyadaki ekonomik gelişmelerle bağlantılı olarak ürünlerin fiyatları açısından erişilebilir olması da gözetiliyor. Abartıya kaçmayan ve rahatlıktan ödün vermeden geçmiş yıllara göre daha renkli, fantastik, hareketli tasarımlar ile insanlara heyecan veren tasarımlar moda.

Maison Française Ankara Deco

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tekart Koleksiyon ürünleri yaşamı kolaylaştırıyor!
  • 12.05.2012 17:05

Tekart Koleksiyon ürünleri yaşamı kolaylaştırıyor!

Dünyaca ünlü ithal markaları müşteriyle buluşturan Tekart Koleksiyon'da yaşamı d ...