maritbet girişmaritbet
Vaillant doğalgaz faturasının yarısını ödüyor

Vaillant doğalgaz faturasının yarısını ödüyor

Isıtma soğutma üreticisi Vaillant, yoğun ilgi gören “doğalgaz faturanızın yarısı bizden” kampanyasını kasım ayı sonuna kadar uzattı



 
 
Üstün teknolojili ürünleri ve servis kalitesiyle dünyanın önde gelen ısıtma soğutma üreticisi Vaillant, yoğun ilgi gören “doğalgaz faturanızın yarısı bizden” kampanyasını kasım ayı sonuna kadar uzattı.
 
Kampanya kapsamında Vaillant; kasım ayı içinde eski cihazını Vaillant kombi ile değiştiren tüketicilerin birbirini takip eden iki ay boyunca doğal gaz faturalarının yarsını ödüyor.
 
Geleceğin teknolojisini evlere taşıyan Vaillant'ın yeni jenerasyon kombi cihazları Vaillant atmoTEC/turboTEC Pro ve Plus ve Vaillant ecoTEC Plus Yoğuşmalı Kombiler şık görünümü ve kullanıcısına sağladığı avantajlarla ön plana çıkıyor.
 
Vaillant, sistem çözümlerine yönelik dünyadaki yeni uygulamaları yetkili satıcıları yoluyla tüketicilerine ulaştırıyor. Yüzde 100 tüketici memnuniyetini sağlamayı amaç edinen Vaillant, tüketicisinin istek ve sorunlarını maksimum düzeyde karşılamayı hedefliyor.
 
Dünya ve Avrupa kombi pazarında lider Vaillant'ın, gerekli tüm donanıma ve yedek parça stokuna sahip, TSE belgeli mobil Vaillant servisi, tüketicilerine tam zamanında ve yeterli hizmet veriy
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz