maritbet girişmaritbet
Vessel hamak küvet ile banyoda rahatlama sanatı

Vessel hamak küvet ile banyoda rahatlama sanatı

Splinter Works'un sunduğu Vessel küvet, banyo keyfini ayrı bir boyuta taşıyıp özel bir arınma ritüeline dönüştürüyor.

“İlgi çekici iki rahatlama sembolü olan hamak ve banyo küveti arasındaki sinerjinin etkisiyle, gerçeklerden tamamen uzaklaşmanın doruk noktasındaki aracını sağlayacak bir eser geliştirmek için ilham aldık.”

Splinter Works'un sunduğu Vessel küvet, banyo keyfini ayrı bir boyuta taşıyıp özel bir arınma ritüeline dönüştürüyor. Bu özel tasarımla, hamak keyfinin yaşattığı huzur dolu deneyim, sıcak bir küvete girmenin verdiği yoğun rahatlama duygusuyla birleştirilmiş.

Vessel, duvarlardan asılı halde ve yere değmeyecek şekilde tasarlanmış. Yerde duran bir musluk kullanılarak doldurulabilen bu küvette, kullanılmış su tabandan yerdeki bir gidere boşaltılıyor. Bu sıra dışı tasarımın karmaşık kıvrımlara sahip olabilmesi ve kendine özgü sağlamlığı için karbon fiber malzeme kullanılıyor. Karbon fiber tabakalarının altında küvetin yalıtımını, yani normalden çok daha uzun süre sıcak kalmasını sağlayan ve köpükten oluşan iç bölüm bulunuyor. 2,7 metre uzunluğundaki Vessel sıradan bir küvetten daha uzun.

Ayrıca isteğe bağlı büyülükte ve siyah, kırmızı, mavi, sarı, pembe, bronz ve saf gümüş renk alternatifleriyle kişiye özel olarak üretilebiliyor.

Yorum Yaz