maritbet girişmaritbet
Weber paslanmaz ızgara ile yılbaşında mutfağı dışarıya taşıyın

Weber paslanmaz ızgara ile yılbaşında mutfağı dışarıya taşıyın

Weber’in ürün yelpazesinde bulunan birbirinden kullanışlı barbeküleri ve aksesuarları ile yılbaşı lezzetli bir barbekü partisine dönüşüyor

Weber'in Gurme Aksesuar serisi ile barbekü yapmak daha kolay ve keyifli bir hale dönüşürken, barbeküde pişen lezzet çeşitliliği de artıyor. Amerikalı lider barbekü markası Weber, kullanıcısını düşünerek geliştirdiği barbekü ve aksesuar modelleriyle hayatı kolaylaştırıp, barbebekü keyfine keyif katmaya devam ediyor. Dört parçadan oluşan Gurme aksesuar serisi Weber barbekülere monte edildiğinde barbekünüzü mutfağa dönüştürüp birbirinden leziz yiyecekler pişirilmesine olanak sunuyor. 
Gurme aksesuarları ile barbekü keyfi boyut kazanıyor
Weber Gurme Aksesuar Serisi ile yılbaşında geleneklerin dışına çıkabilirsiniz. Weber Gurme aksesuar seti içerisinde bulunan döküm ızgara, barbekü ızgarası, barbekü tavası ve vok tava ile bir barbeküden beklenenin çok daha fazlasını sunuyor. Porselen emaye kaplı döküm demir barbekü ızgarası (sear grate) ile aromalar ve profesyonel mangal işaretleri oluşturur. Yüksek doğrudan ısı kullanımı sayesinde etin suyu bifteğin lezzetini korur. Weber Paslanmaz ızgara, her türlü kızartma için uygundur. Izgaranın orta bölümünün çıkma özelliği ile, döküm ızgara ve tava da kullanılabilir.
Dünya mutfağından leziz yemekler yapabilirsiniz
Porselen emaye kaplı, döküm demir ızgara tavası kızartma sırasında ızgara edilen ürünün suyunu ve tadını korur, kurumayı önler.  Sebze ve karides gibi yiyecekleri pişirmek için idealdir. Porselen emaye kaplı döküm demir vok, et veya sebzeyi kızartmak veya pişirmek için eşit ısı dağılımı sağlar. Porselen emaye kaplama sayesinde temizliği de çok kolaydır. Klasik vok sebzeleri veya İtalyan yemekleri için idealdir. Weber Gurme Aksesuar serisi evinizin mutfağını tek hamlede bahçeye taşır. Gurme BBQ sistemi; Döküm ızgaranın tavsiye edilen satış fiyatı; 129,99 TL,  barbekü ızgaranın tavsiye edilen satış fiyatı; 129,99 TL, barbekü tavanın tavsiye edilen satış fiyatı;139,99 TL, vok tavanın taksiye edilen satış fiyatı;159,99 TL'dir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weber paslanmaz ızgara ile yılbaşında mutfağı dışarıya taşıyın
  • 16.12.2013 16:58

Weber paslanmaz ızgara ile yılbaşında mutfağı dışarıya taşıyın

Weber’in ürün yelpazesinde bulunan birbirinden kullanışlı barbeküleri ve aksesua ...