maritbet girişmaritbet
 Weber Q200 Gazlı Barbekü ile her yer piknik!

Weber Q200 Gazlı Barbekü ile her yer piknik!

Sıcak yaz akşamalarında dostlalarıyla birlikte barbekü keyfi yaşamak isteyenlerin tek tercihi Weber, barbekü tutkunlarına, gazlı ve taşınabilmesi kolay Q200 barbeküyü sunuyor. Weber Q200, barbekü tutkunları için rahat ve kolay kullanım imkanı sunarken, taşınabilme özelliği ile istenilen her ortamda barbekü yapma şansı sunuyor

Barbekünün lider markası Weber, kullanıcının rahatlığı için tasarlanmış modelleriyle barbekü tutkunlarına leziz ve sağlıklı yiyecekler pişirme imkanı sunmaya devam ediyor. Kolay taşınabilir gazlı Weber Q200 ile istenirse kıvamlı etler istenirse lezzetli pizzalar pişirilebilir. Gazlı olması sebebiyle yakma aşamasında zorluk çıkarmayan Weber Q200 barbekü, kömürlü barbeküyle uğraşmak istemeyenler için bire bir.

Weber Q200 berbekü, dökme alüminyumdan yapılan hafif kapak yapısı, paslanmaz çelik blunörleri, hızlı başlama ve kolay ateşleme sistemiyle sıradan barbekülerden çok daha fazlasına sahiptir.

Weber Q200, porselen-emaye kaplama dökme demir ızgarası, çıkartılabilir damlama tablası, iki ayrı işlem tezgahı ve servis takımı askılığı ile barbekü yapmayı keyif haline getirirken, 5 yıl kapak ve hazne garantisi ile kullanıcısı için satış sonrası da hizmet vermeye devam ediyor.

Weber Q200 Barbekünün tavsiye edilen satış fiyatı; 799 TL'dir.

Kısaca Weber Hakkında:
1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 199 TL ile 7.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 25 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weber Q200 balkonda pratik bir barbekü lezzeti sunuyor
  • 24.01.2014 10:32

Weber Q200 balkonda pratik bir barbekü lezzeti sunuyor

Weber Q200 Gazlı Barbekü, hafta sonu toplanan arkadaş grubunun ve hazırlanan key ...

 Weber Q200 Gazlı Barbekü ile her yer piknik!
  • 12.07.2013 15:24

Weber Q200 Gazlı Barbekü ile her yer piknik!

Sıcak yaz akşamalarında dostlalarıyla birlikte barbekü keyfi yaşamak isteyenleri ...