maritbet girişmaritbet
White-Westinghouse Trim Kitli Aynalı buzdolabı kişiye özel tasarım fırsatı sunuyor!

White-Westinghouse Trim Kitli Aynalı buzdolabı kişiye özel tasarım fırsatı sunuyor!

Beyaz eşyada, her tarza ve kullanım tercihine uygun zengin seçenekler sunan, kalite ve prestijin simgesi White-Westinghouse, buzdolabını giderek kişiselleştiriyor

 

Beyaz eşyada, her tarza ve kullanım tercihine uygun zengin seçenekler sunan, kalite ve prestijin simgesi White-Westinghouse, buzdolabını giderek kişiselleştiriyor. White-Westinghouse'un gardrop tipi yeni Trim Kitli Aynalı buzdolabı, kullanıcılarına, ön yüzeyini diledikleri gibi tasarlayabilme ayrıcalığı sunuyor. White-Westinghouse WRVC25VBG(B) Trim Kitli Aynalı modelinin kapıları, 5 milimetre kalınlığında istenen malzeme ile kaplanabiliyor.

Seçkin mutfaklar için, geniş iç hacimli, şık, modern, enerji tasarruflu, kullanıcı ve çevre dostu buzdolapları sunan White-Westinghouse, yeni Trim Kitli Aynalı modeliyle, sıradışı tasarımlarına yeni bir boyut kattı. Su ve buz pınarlı WRVC25VBG(B) Trim Kitli Aynalı buzdolabı, White-Westinghouse'un en gözde gardrop tipi buzdolabı modelleri arasında yerini aldı. White-Westinghouse WRVC25VBG(B)'nin kullanıcıları, aynalı ön kapı yüzeyini, belirleyecekleri bir renk, desen ya da fotoğrafın yer aldığı 5 milimetre kalınlığında diledikleri bir kaplama malzemesiyle kaplayarak, dekorasyonlarına ya da beğenilerine uygun biçimde kişiselleştirebiliyorlar.

Düşük enerji tüketimi avantajı

A sınıfı enerji korumalı değişken hızda inverter kompresör teknolojisi sayesinde, günde sadece 1,45 kW'lık düşük enerji tüketimi avantajı sağlayan Trim Kitli Aynalı buzdolabı, 40 dBA düşük ses seviyesi ile de kullanım konforu sunuyor. Kapı ve kulp hariç 1780x905x610 milimetre ölçülerindeki gardrop tipi buzdolabında, 620 litrelik geniş iç hacmin 167 litresini dondurucu bölümü oluşturuyor. Aynı serinin paslanmaz çelik renge uygun gri gövdeli, orijinal çelik kapılı WPVC25V9G(S) modeli de, parmak izi bırakmayan çelik ön yüzeye sahip bulunuyor.

Westinghouse'un Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, WRVC25VBG(B) Trim Kitli Aynalı buzdolabını,  3.665 dolarlık perakende satış fiyatıyla satışa sunuyor. Serinin orijinal çelik kapılı modeli ise 3.775 dolarlık perakende satış fiyatı etiketi taşıyor. White-Westinghouse Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, tüm ürünler için 2 yıl, soğutuculara ait kompresör, evoperatör ve kondenser için de artı 5 yıl garanti olanağı sağlıyor. En yakın satış noktasını öğrenmek için Boğaziçi İthalat'a 0212 251 07 07 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

White-Westinghouse Trim Kitli Aynalı buzdolabı kişiye özel tasarım fırsatı sunuyor!
  • 15.10.2012 11:45

White-Westinghouse Trim Kitli Aynalı buzdolabı kişiye özel tasarım fırsatı sunuyor!

Beyaz eşyada, her tarza ve kullanım tercihine uygun zengin seçenekler sunan, kal ...