maritbet girişmaritbet
Yalnız yaşayan erkeklere dekorasyon önerileri

Yalnız yaşayan erkeklere dekorasyon önerileri

Yalnız yaşayan erkekler, bu dekorasyon önerilerine dikkat edin!

Yalnız yaşıyorsunuz. Evinize hem kendi kişisel özelliklerinizi katmak istiyorsunuz hem de erkeksi renkleri... Ama, bunu nasıl ve hangi mobilyalarla yapacağınızı bilmiyorsunuz. O halda sadece bu özellikler değil, hayatınızı da kolaylaştırmak için 12 adımı uygulayın. Gaysan Mobilya'nın bekar erkekler için hazırladığı dekorasyon rehberini birebir uygulamasanız bile, ilham alabileceğiniz pek çok noktadan yararlanabilirsiniz

ERKEKSİ BİR HAVA YARATIRKEN İÇ KARARTMAYIN: Evlerinizde erkeksi yani maskülen bir görüntü sağlamak istiyorsanız koyu renkleri kullanmalısınız. Kahverengi, siyah, taba ve lacivert bu stilin renkleridir. Ancak, bu renkleri kullanırken, mekânlarınızın iç karartıcı olabileceğini de göz önünde bulundurarak bej, krem ve beyazı da kullanmayı deneyin. Bu arada mekânınız küçükse koyu renklerin alanı, daha da dar göstereceğini unutmayın. Bu yüzden koyu renk tercih etseniz bile açık tonlarını kullanmaya özen gösterin. 

TEMİZLİKTE UZUN MOLALAR İÇİN: Açık renk mobilyalar seçmenin toz alma ve temizlik yapma aralığını uzattığını belirtmek gerekiyor.

SADE BİR MEKÂN İÇİN: Sade bir mekân yaratmaya çalışın. Mümkün olduğu kadar aksesuar kullanmayın.

DUVARLARI HAREKETLENDİRİN: Tek bir duvara uygulayacağınız duvar kağıdı, mekânın havasını anında değiştirecektir. Duvar dekorunda ahşap, tuğla ve doğal taşlar da kullanabilirsiniz.

DAHA TEKNOLOJİK BİR EV İÇİN: Elektronik ürünler erkeklerin vazgeçilmezleri. Eviniz daha teknolojik gözüksün istiyorsanız, tek duvarınızı fazla parlak olmayan tonlarda gümüş rengine boyayabilirsiniz. Sehpa ve sandalye gibi küçük mobilyalarınızı yine aynı renkte seçebilirsiniz.

DUVARLARA RAFLAR: Kitap ve dergilerinizi yerleştirmek için duvarlara raflar asın.

AZ IŞIK, NET SONUÇ: Spot ışıklar erkekler açısından vazgeçilmez olsa da az ve öz ışık kullanmayı göz ardı etmeyin.

KENDİNİZE GÜVENDİĞİNİZİ GÖSTERİN: Yatak odanızın duvarlarına aynalarla dekor yapabilirsiniz. Unutmayın aynalar kendine güvenin sembolüdür.

GİZLİ DEPOLAMA ALANLARI: Gereksiz dağınıklıktan kurtulup düzenli bir ev yaratmak için depolama alanlarınızı artırın. Yatak odasında kullanacağınız bazalı yataklar bunun için ideal çözümlerden biridir. 

MEKÂN DARSA ÇOK FONKSİYON: Küçük bir eviniz varsa mekândan maksimum faydalanabilmek için az mobilya ile çok fonksiyon sağlamaya çalışın.  Mesela aynı odayı hem yatak odası hem de oturma odası olarak kullanmanızı mümkün kılabilecek mobilyalar…

MEKÂN GENİŞSE:  Mutlaka bir hobi alanı oluşturun.  Bilardo masanızı, mini basketbol potanızı, spor aletlerinizi koyabileceğiniz gibi burada koleksiyonlarınızı da sergileyebilirsiniz.

ZEMİN İÇİN TEK MALZEME: Zeminde tek bir malzemeyle daha geniş bir görünüm sağlanabilir. Çok renkli halı kullanmamaya özen gösterin. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz