maritbet girişmaritbet
Teknolojiye şık bir dokunuş: Bosch Yeni Black Inox Serisi

Teknolojiye şık bir dokunuş: Bosch Yeni Black Inox Serisi

Tasarruflu ve yüksek performanslı ürünleriyle evlerin çözüm ortağı olan Bosch Ev Aletleri, “yaşam için teknoloji”leriyle fark oluşturmaya devam ediyor. Yeni Black Inox Serisi ile buzdolaplarında her detayı mükemmel hale getiren Bosch, yenilikçi bakış açısını göz alıcı bir tasarım ile sunuyor.

Fonksiyon, ergonomi, tasarım, görüntü… Artık satın aldığımız küçük, büyük tüm ürünlerin hem pratik kullanım özelliklerine hem de şık bir görünüme sahip olmasını istiyoruz. Hayatlarımızı biçimlendiren iyi tasarımlara ise yaşam alanlarımızda, özellikle de evde en çok vaktimizi harcadığımız mutfaklarımızda ihtiyacımız var. “Yaşam için teknoloji”leriyle hayatımızı daha konforlu hale getiren Bosch Ev Aletleri, “dark mode” ve “dark black” trendini Yeni Black İnox Serisi ile bir araya getirerek özellikle mutfakta tasarım ve dekorasyona önem verenlere şık ve fonksiyonel bir alternatif sunuyor. 
NoFrost alttan donduruculu buzdolabıyla satışa sunulan yeni Black Inox Serisi, performansıyla olduğu kadar zarif ve yalın tasarımıyla da mutfakta tüm gözleri üzerine topluyor. 70 cm alttan donduruculu buzdolapları segmentine eklenilen yeni Black Inox Serisi, fonksiyonel özellikleriyle sınırları zorluyor. Yeni serinin kolay temizlenebilir Inox özelliği, buzdolabı temizliği derdini ortadan kaldırıyor. 508 litre hacimli bu şık buzdolabı, Vitafresh tazelik çekmecesiyle de fark oluşturuyor. 0°C Kahvaltılık Bölmesi ile Bigbox Çekmecesi de buzdolabınızın içini daha düzenli kullanmanıza olanak sağlıyor. LED kapı elektroniği sayesinde soğutucu ve dondurucu bölmeleri için kapı üzerindeki ekrandan ayrı ayrı sıcaklık kontrolü yapabilmek de yeni Black Inox Serisi’nin sunduğu avantajlar arasında. İyi tasarımı fonksiyonellikle birleştirerek mutfakta işinizi kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, yaşamlarımızı iyileştirmeye devam ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Teknolojiye şık bir dokunuş: Bosch Yeni Black Inox Serisi
  • 25.08.2021 14:03

Teknolojiye şık bir dokunuş: Bosch Yeni Black Inox Serisi

Tasarruflu ve yüksek performanslı ürünleriyle evlerin çözüm ortağı olan Bosch Ev ...