maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu’ndan bomba açıklamalar! Maslak'ta ağaç kesildiyse etek giyer Taksim'de gezerim!

Ali Ağaoğlu’ndan bomba açıklamalar! Maslak'ta ağaç kesildiyse etek giyer Taksim'de gezerim!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dün akşam CNN Türk’te canlı yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk oldu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk oldu. Programın sunucusu Enver Aysever, merak edilen soruları Ağaoğlu'na yöneltti.

Maslak 1453 projesinin reklam filminde “Bu değil, bu da değil, bu olmamış” sözü ile gelen eleştirilere Ağaoğlu şöyle cevap verdi; “Ben şehir planlamacısı değilim. Şehir planlamasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapar ve karar verir. Maslak 1453 projesinin tasarımı için birçok mimar proje çizdi. Projeleri bize sundu. Bende seçimimi Mimar Tuncay Çavdar'ın çizdiği projeden yana yaptım”
 
Son dönemin en çok tartışılan konusu olan Maslak 1453 projesi için ağaçların kesildiği iddiasına ise Ali Ağaoğlu çarpıcı bir cevap verdi. Programda 2005 yılında arazinin uydudan çekilmiş görüntülerini ve bugünkü durumunu karşılaştırdı. Ağaçların kesildiği iddia edilen alanın askeriyenin atış poligonu olduğunu ve o bölgede ağaçların bulunmadığını söyledi. Ağaoğlu; “Maslak 1453 projesi için ağaç kesildiyse etek giyer Taksim'de gezerim. Ağaç kesmedim ama proje bittiğinde 3 bin ağaç dikeceğim” dedi.
 
Program sunucu Enver Aysever'in ‘Neden 1453' sorusuna şöyle cevap verdi; “Projeye yapılacak caddenin boyu 1480 metreydi. Rakamların böyle denk gelmesi üzerine cadde boyunu 1453 metre yapmaya karar verdik. Projenin adı daha önce Ağaoğlu Maslak olacaktı. 1453'ü bu şekilde ekledik. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethettiğinde çağ değişti. 1453 Maslak projesiyle de inşaat sektörü çağ atlayacak.”
 
‘Benim bağırsaklarımdaki b.k bile görünür'
 
Yakışıklı, güçlü, sağlıklı, esprili ve çekici bir erkek olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, ‘1977 yılında cebimde simit param bile yokken, yanımda çok güzel kız arkadaşlarım vardı. Şimdi de var' dedi.
 
Ahmet Hakan'ın ‘900 bin liralık 1+1 daireyi satan dedem de olsa tarihe geçerdi' sözüne, Ali Ağaoğlu şöyle bir gönderme yaptı. ‘O zaman ben Ahmet Hakan'ın dedesiyim. Çünkü Maslak 1453'te ilk 900 bin liralık 1+1 daireyi sattım!'
 
Ali Ağaoğlu, hakkında yapılan eleştirilere ‘Benim bağırsaklarımdaki b.k bile görünür' şeklinde cevap verdi.
 
Ali Ağaoğlu'nun programda yaptığı çarpıcı açıklamalar;
 
-İnşaatlarda eskiden deniz kumu kullanıldığı lafının arkasındayım. İstanbul'un kumu denizden alınırdı. Bugün Reina'nın olduğu alan, önceden kum deposuydu. Ben yaptığım inşaatların arkasındayım. İstanbul'da deprem olursa yıkılacak olan binaların arasında Ağaoğlu'nun binaları olmayacak.
 
-Kentsel dönüşüm yasası, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli yasasıdır.
 
-Medyada bir tane çıkar ilişkisinde olduğum adam varsa, kendimi köprüden aşağıya atarım.
 
-Atatürkçüyüm, ama Kemalist değilim. Liberal ve sağ görüşlü biriyim. Türkiye'ye bugüne kadar 3 önemli lider geldi. Bunlar Mustafa Kemal Atatürk, Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan'dır. Turgut Özal, Türkiye'yi modern bir ülke halinde getirdi. 
 
-Çeklerimin geri döndüğünü, kredi borcumun olduğunu ispatlayan kişiye, oturuma hazır 100 daire vereceğim.
 
-İşçilerimin alın terinin hakkını, teri kurumadan veririm. 
 
-Her gece yattığımda vicdan muhasebesi yaparım. Alkollü olsam bile.
 
-Dürüst şekilde çalışarak zengin oldum.
 
-Korumalarla geziyorum. Çünkü, son zamanlarda bir örgüt tarafından tehdit ediliyorum.
 
-10 milyon 127 bin liralık arabası olduğu iddialarına, ‘Eksik söylüyorlar. 2 tane yeni Rolls Royce aldım. Tek hobim var. O da arabalar. Ben lisedeyken de böyle lüks arabalara biniyordum' dedi.
 
-Ali Ağaoğlu'nun en çekici 2. Erkek seçilmesiyle ilgili şu yorumu yaptı. ‘Bütün erkekler birinci, ben ikinciyim'
 
-Ali Ağaoğlu, inşaatlarında AKP pankartları olduğu iddiasına; “İnşaatlarımda AKP pankartı yok. Odamda sadece kendi resmim var. Doğum günümde bir arkadaşım ressam İsmail Acar'a portremi yaptırmış. Ofisimde o duruyor' dedi.
 
Program sonunda Enver Aysever, Ali Ağaoğlu'ndan kolundaki değeri 60 bin dolar olan saati hatıra olarak istedi. Ali Ağaoğlu, saati sevgilisinin hediye ettiğini ve veremeyeceğini söyledi. Daha sonra Ağaoğlu, saati sadece eğitime bağışlanması şartıyla bırakacağını belirtti. Saatini çıkarıp masaya koydu. Aysever, saati eğitime bağışlayacağını ve makbuzunu kendisine göndereceğini açıkladı.
 
 
Sinem ÖZTÜRK/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...