maritbet girişmaritbet
Bağcılar’da 70 bin fesleğen dağıtıldı

Bağcılar’da 70 bin fesleğen dağıtıldı

17. Geleneksel Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Bağcılar Ahmet Kabaklı Caddesi’nde çevre yürüyüşü yapıldı

Bağcılar ilçesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Çevre Haftası münasebetiyle düzenlenen renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

70 bin fesleğen dağıtıldı

Ahmet Kabaklı Caddesi'nde düzenlenen çevre yürüyüşü ve fesleğen dağıtımı ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gördü. Yürüyüşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları ve Bağcılar Belediyesi Çevre Kulübü üyeleri katıldı. Çevre yürüyüşünde cadde esnafı, vatandaşlar ve ev hanımlarının balkonlardan sarkıttığı sepetlere de fesleğenler bırakıldı. Çevre haftası münasebetiyle Bağcılar genelinde 70 bin fesleğen dağıtıldı. Etkinlik kapsamında okullararası bowling, masa tenisi ve langırt turnuvası düzenlendi.

Yüzlerce uçurtma çevre için yarışacak

Çevre haftası etkinliklerinin 4. günü 5 Haziran'da saat 16.00'da yüzlerce uçurtma çevre için yarışacaklar. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan arazide gerçekleştirilecek etkinlikte çevreciler en ilginç uçurtma ve en yükseğe uçan uçurtma gibi farklı kategorilerde uçurtmalarını yarıştıracaklar. Aynı gün engelsiz çevre sualtı dalışı ile engelli dalgıçlar dalış yapacak. Etkinliklerin son günü olan 6 Haziran'da Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi bahçesinde Çevre Şöleni düzenlenecek. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bağcılar’da 70 bin fesleğen dağıtıldı
  • 04.06.2014 13:05

Bağcılar’da 70 bin fesleğen dağıtıldı

17. Geleneksel Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Bağcılar Ahmet Kabaklı Cadd ...

Bağcılar'da Çevre Haftası Etkinlikleri başlıyor!
  • 31.05.2012 14:43

Bağcılar'da Çevre Haftası Etkinlikleri başlıyor!

Bağcılar Belediyesi’nin bu yıl 15’incisini gerçekleştireceği Çevre Haftası Etkin ...