maritbet girişmaritbet
Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü ile yüksek performans!

Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü ile yüksek performans!

Yeni Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, dakikada 250 gram buhar çıkışı ve 5,5 bar yüksek buhar basıncı ile kısa sürede profesyonel ütüleme sunuyor

Tek ayarla ütüleme için i-Temp ve koyu renkli kumaşlarda parlamayı önleyen AntiShine özellikleriyle Bosch TDS2250, üstün performansı ile kırışıklarla kolayca vedalaşmayı sağlıyor.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, yeni ürünü TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü ile en zahmetli ve sıkıcı ev işlerinden ütü yapmayı kolaylaştırarak keyfe dönüştürüyor.

Yenilikçi özellikler sayesinde profesyonel ütüleme kalitesi

Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, hızlı ütüleme için kumaşların daha derinine işleyen dakikada 250 gram buhar çıkışı kapasitesi ve 5,5 bar buhar basıncı sunuyor. Böylece çok daha kısa sürede, daha iyi bir ütüleme deneyimi sağlıyor. Ütünün sahip olduğu ayrıcalıklı üç ani buhar çıkışı sayesinde askıda ve hafif buruşmuş bir giysinin üzerine getirilip, dikey buhar verilebiliyor. Üstelik Bosch'un buhar istasyonlu ütülerinde bir ilk olarak TDS2250, i-Temp ve AntiShine özelliklerini de taşıyor; i-Temp tek ayarla ütüleme imkânı sunarken, AntiShine ise hassas ve koyu renkli kumaşlarda oluşan parlamaya engel oluyor. Yenilikçi özellikleri sayesinde Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, üstün performansıyla profesyonel kalitede ütülemeyi evlere taşıyor.

Fazla ütü yapılan evlerin vazgeçilmezi olacak

Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, çok sıklıkla, çok çeşitli kumaşın ütülendiği ve adet olarak oldukça fazla ütü yapılan evlerin vazgeçilmezi olacak. Özellikle ütü ihtiyacı, yoğunlukla, kalın perde, kot kumaş, hatta mont gibi daha kalın ve buruşmaya eğilimli kumaşlardan oluşanların buhar istasyonlu ütüleri tercih edilmesi gerekiyor. 3100 Watt'lık eşsiz gücü ile Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, 1,3 litre kapasiteli geniş su tankı sayesinde sürekli su doldurmaya gerek kalmadan, birkaç saat yetecek kadar yüksek basınçlı kesintisiz buhar üretebiliyor. Yüksek buhar basıncı başta olmak üzere sahip olduğu eşsiz özellikler ile sunduğu yüksek ütüleme performansı sayesinde kullanıcılarına ekstra kolaylık sağlıyor. 

Doğa ve bütçe dostu 

ECO tuşu ile Bosch TDS2250, elektrik tüketimini yüzde 25'e varan oranlarda, su tüketimini ise yüzde 40'a varan oranlarda azaltıyor. Bu durum, faturalara olumlu bir şekilde yansıyarak, aile bütçesine önemli bir katkı sağlarken, daha az harcanan enerji ve su sayesinde doğaya da artı değer olarak dönüyor. ECO tuşunun yanı sıra auto-shut-off otomatik kapanma özelliği de ütünün belli bir süre hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keserek, enerji tasarrufuna katkıda bulunuyor.

Özel taban, mükemmel kayganlık

Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, Ceranium-Glissée tabanında bulunan üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları, ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlıyor. Kullanıcı için ütülemeyi kadifemsi bir dokunuşa ve son derece keyifli bir eyleme dönüştüren bu sistem, cep kenarları, düğme yanları gibi en zor erişilen bölgelere bile rahatça ulaşılmasını ve mükemmel sonuçların elde edilmesini kolaylaştırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü ile yüksek performans!
  • 13.05.2014 11:35

Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü ile yüksek performans!

Yeni Bosch TDS2250 Buhar İstasyonlu Ütü, dakikada 250 gram buhar çıkışı ve 5,5 b ...

Bosch’tan ütü ve elektrikli süpürgelerde yüzde 25’e varan indirim
  • 06.03.2014 10:10

Bosch’tan ütü ve elektrikli süpürgelerde yüzde 25’e varan indirim

Bosch Ev Aletleri, Mart ayına özel kampanyası ile elektrikli süpürgeler ve ütüle ...