maritbet girişmaritbet
Bursa’daki mahallelerde yaşam kalitesi yükseliyor

Bursa’daki mahallelerde yaşam kalitesi yükseliyor

Bursa’yı geleceğe taşıyan dev projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan vatandaşların talepleri doğrultusunda mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yaptırılan Demirtaş Timurtaş Paşa Camii çok amaçlı salonu hizmete açtı

Bursa'yı geleceğe taşıyan dev projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan vatandaşların talepleri doğrultusunda mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yaptırılan Demirtaş Timurtaş Paşa Camii Çok Amaçlı Salonu hizmete açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı dünya vitrinine çıkaran makro projelerin yanında vatandaşlardan gelen tüm talepleri de imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Ulaşımdan tarihi mirasa, çevre yatırımlarından spora kadar her alanda önemli projelerle kenti geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi, hizmet binaları, yeşil alan düzenlemeleri, çocuk oyun alanları, meydanlar gibi sosyal donatı alanlarıyla mahallelerdeki yaşam kalitesini de artırmaya devam ediyor. Bu amaçla Demirtaş'ta Timurtaş Paşa Camii'nin hemen yanına yaptırılan Çok Amaçlı Salon Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Koordinatör Milletvekili Ali Turan ve Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ile çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

Önceliğimiz halkın talepleri
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkezi hükümetin hızlı tren, otoban, tüneller, okul ve hastane gibi yatırımlarıyla Bursa'da önemli bir gelişme yaşandığını hatırlatarak, Büyükşehir Belediyesi olarak da stadyum, belediye hizmet binası, bilim teknoloji merkezi, şehir içi tramvay hattı, yerli tramvay, deniz ve hava ulaşımı gibi kalıcı eserleri Bursa'ya kazandırdıklarını söyledi. Bu tür makro projelerin yanında halkın taleplerini sürekli ön planda tuttuklarını dile getiren Başkan Altepe, “Halkımızın talebi neyse, onları gerçekleştirmek istiyoruz. Halkımızın sosyal donatı alanlarına sahip mahallelerde kalitesi yüksek bir yaşam sürmesini istiyoruz. Demirtaş'ta da böyle bir hizmet binası talebi doğdu. Hem cami çevre düzenlemesi hem de Çok Amaçlı Salonu bölgeye kazandırdık. Burada müftülükle ortak eğitim programları düzenlenecek. Şimdiden bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Belediyecilik bizden sorulur
Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de Büyükşehir Belediyesi'nin kenti güzelleştirme çalışmalarının hızlı devam ettiğini belirterek, “Birileri bozuyor, biz yapıyoruz. Birileri doğayı yeşilliği katlediyor, biz yeşillendiriyoruz. Belediyecilik bizden sorulur. Mahallerimiz spor tesislerine, parklara, çocuk oyun alanlarına, meydanlara ve hizmet binalarına kavuşuyor. Demirtaş'ta da halkımızın hizmet talebine hemen cevap veren ve bölgeye böyle bir salon kazandıran başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri, daha sonra binayı gezdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!
  • 17.10.2017 09:51

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Bursa mitinginde yapılmasını istediği ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!
  • 01.10.2017 13:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!

Bursa’da trafiğin düğüm noktalarından biri olan Orhaneli kavşağı ile Acemler ara ...

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı
  • 30.09.2017 16:29

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e yapılan ulaşım yatırımları ...

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor
  • 27.09.2017 09:55

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla kent nefes alırken, ay ...

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor
  • 24.09.2017 11:36

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cilimboz Deresi etrafındaki dere ıslah ve çevre düz ...

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı
  • 22.09.2017 14:28

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı

Bursa’da kent merkezindeki ilk günkü orijinalliği ile yeniden yapılan Demirtaşpa ...