maritbet girişmaritbet
Erdoğan Bayraktar: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecek!

Erdoğan Bayraktar: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyada AK Parti gibi teşkilatları olan başka bir parti bulunmadığını belirterek, ''Teşkilatları böyle çalışan başka bir parti yok. Tüm dünya bizim teşkilatlarımızı gıpta ile izleyip örnek alıyor'' dedi

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyada AK Parti gibi teşkilatları olan başka bir parti bulunmadığını belirterek, ''Teşkilatları böyle çalışan başka bir parti yok. Tüm dünya bizim teşkilatlarımızı gıpta ile izleyip örnek alıyor'' dedi.

Partisinin Adapazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Bayraktar, AK Parti'nin icraatlarının sıradan olmadığını, partisinin gücünü çalışkan teşkilatından aldığını söyledi.

Anadolu'nun özelliklerini partilerinde barındırdıklarına dikkati çeken Bayraktar, bu nedenle Türk halkının AK Parti'yi kurulduğundan bir yıl sonra iktidara taşıdığını bildirdi.

Bayraktar, AK Parti dışında 10 yıldır iktidarda olan ve seçimlerde oylarını artıran başka bir parti bulunmadığına işaret eden Bayraktar, ''AK Parti gibi teşkilatları olan dünyada başka bir parti yok. Teşkilatları böyle çalışan başka bir parti yok. Tüm dünya bizim teşkilatlarımızı gıpta ile izleyip örnek alıyor. Dünyanın bütün devletleri teşkilatımızı izliyor yani'' şeklinde konuştu.

''Tüm seçimlerde bu asil millet partimize olan desteğini gösteriyor'' diyen Bayraktar, ''Selçuklu'dan başlayıp Osmanlı ile devam eden ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran ruh, şu anda iktidardadır. Onun için bu milletin desteği devam ediyor, onun için AK Parti hükümetleri hizmette yorgunluk nedir bilmiyor. Bugün seçim yok, seçimlere daha var ancak buna rağmen teşkilat çalışmalarımız devam ediyor. İnsanlarımız da bunlara katılım sağlıyor'' ifadelerini kullandı.

''10 yıl içinde Türkiye'nin ekonomisini daha da geliştireceğiz''

Bayraktar, AK Parti iktidarının hizmetlerinin görmezden gelinemeyeceğini dile getirerek, Türkiye'nin 10 yılda 27. en büyük ekonomiden, 16. en büyük ekonomi olmayı başardığını hatırlattı.

 Dünyadaki ülkelerin karar alırken Türkiye'nin de bilgisine ihtiyaç duyduğunu anlatan Bayraktar, ''Bu, çok önemli fakat biz bunu yeterli görmüyoruz. Türkiye, tarihinden aldığı sorumluluk gereği dünyadaki en büyük 10. ekonomi arasına girecektir'' diye belirtti.

Bayraktar, 2023 hedefleri doğrultusunda ülke ekonomisini daha da geliştireceklerini belirterek, yıllık ihracatı 500 milyar dolara çıkaracaklarını söyledi.

Rahmetli Menderes'in ''Yeter artık söz milletin'' dediğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da ''Artık söz de karar da milletin'' dediğini vurgulayan Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı:

''Onun için bundan sonra söz de karar da milletin olacaktır. Milletin kendisi iktidar oluyor. Millete efendilik taslayanlara artık olur yok. Millet çalışacak, onlar kendileri de millete hükmedecekler... Bu millet 15 yaşındaki çocuğunu da 65 yaşındaki büyüğünü de dünya savaşında askere yolladı.

Dolayısıyla biz bu millet için çalışacağız ve sadece Türkiye değil, İslam dünyasını da kalkındırmak için canla başla çalışacağız. Allah bizleri şaşırtmasın, bize mevki veriyor ama gurur ve kibir vermesin.''

Salih Eren - Mehmet Özcan/AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!
  • 26.01.2017 13:05

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!

Çevre ve Şehircilik eski bakanlarından Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Kon ...

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!
  • 03.06.2013 11:07

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER ...

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!
  • 25.02.2013 14:29

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar inşaat sektöründe yer alan firmalar ...

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!
  • 11.02.2013 09:10

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, emlak sektörünü emlaktasondakika'y ...