maritbet girişmaritbet
Guillermo Burdisso Galatasaray yolunda

Guillermo Burdisso Galatasaray yolunda

Transfer sezonunun hareketli takımı Galatasaray, Arjantinli Guillermo Burdisso'nun transferi için kulübü Boca Juniors ile anlaştı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yaptığı açıklamada; “Ranocchia ile anlaşılamadı. Mancini'nin listesindeki başka bir isme yöneldik.” ifadelerini kullandı. Ünal Aysal'a Boca Juniors'un stoperi Guillermo Burdisso ile ilgilendiklerinin doğru mu olduğu sorulduğunda “Evet doğru” yanıtını verdi. Transfer evrakları ve işlemlerinin yetişmesi halindeGalatasaray, Boca Juniors Kulübünde forma giyen Guilerme Burdisso'yu sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralayacak. Sarı kırmızılılar Inter'de forma giyen Ranocchia'nın 6 aylığına istediği 1.5 milyon euro garanti parasında indirim yapmaması üzerine transferde rotayı Burdisso'ya çevirdi ve kısa sürede transferini bitirdi.

İşte Burdısso'nun ilk sözleri
Galatasaray'ın yeni transferi Guillermo Burdisso, Galatasaray ile anlaşmasının ardından Arjantin basınına açıklamalarda bulundu. Bu sezon 19 maçın 7'sinde forma giyme şansı bulan Guillermo Burdisso; "Oynama şansı elde edeceğim için mutluyum. En çok özlediğim şey buydu, bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum" dedi. Burdisso, takımı Boca'nın River Plate ile oynadığı son 2 maçı kaybetmesinin de etkisiyle; "Boca'ya geldiğim için pişmanlık duymadım. Hiçbir zaman iyi bir takım olamadık ve bu beni yaraladı" diyerek sözlerini noktaladı.

Ergün: Burdısso yarın İstanbul'a geliyor
Galatasaray, Arjantin ekibi Boca Juniors'ın 25 yaşındaki savunma oyuncusu Guillermo Burdisso'yu transfer etti. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün yaptığı açıklamada GuillermoBurdisso'yu kadrolarına kattıklarını söyledi. Savunmaya takviye yapma çalışmalarını Burdisso'yu transfer ederek tamamladıklarını dile getiren Ergün, "Hem Burdisso ile hem de kulübüyle anlaştık. Oyuncunun yarın İstanbul'da olmasını bekliyoruz. Takımımıza katkı sağlayacak bir isim olduğuna inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Arsenal Sarandi'nin kadrosunda 2009-2012 yılları arasında yer alan ve bu süre içinde İtalya'nın Roma ve Arjantin'nin Arsenal Sarandi ekiplerinde de kiralık olarak oynayan Burdisso, 2012 yılında Boca Juniors'a transfer olmuştu.

Burdisso kimdir?
Doğum tarihi: 26 Ekim 1988
Doğum Yeri: Cordoba, Arjantin
Boy: 1.87 cm
Mevkii: Stoper
Oynadığı takımlar:
Rosario Central (46 maç 4 gol)
Roma (Kiralık – 4 maç)
Arsenal Sarandi (Kiralık – 33 maç 6 gol)
Boca Juniors (29 maç 3 gol)
Milli Takım:
Arajantin (1 maç)
Gazeteport.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Guillermo Burdisso Galatasaray yolunda
  • 03.02.2014 10:49

Guillermo Burdisso Galatasaray yolunda

Transfer sezonunun hareketli takımı Galatasaray, Arjantinli Guillermo Burdisso'n ...

Ünal Aysal, eşi Fani Aysal için yalı arıyor!
  • 18.09.2012 14:01

Ünal Aysal, eşi Fani Aysal için yalı arıyor!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal (71), kızları Ala Şirin ve Ceyla Aysal'ın annesi ...