maritbet girişmaritbet
İstanbul Airshow’da havacılık sektörü bir araya geldi

İstanbul Airshow’da havacılık sektörü bir araya geldi

Dünyanın önemli havacılık fuarları arasında yer alan ‘Airex’, bu yıl yeni ismi ‘İstanbul Airshow’ ile kapılarını ziyaretçilerine açtı

1996 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenen ‘İstanbul Airshow', Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu, Atatürk Havalimanı, Genel Havacılık Apronu'nda, 25 – 28 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Türkiye'nin önde gelen havacılık firmalarının katılımıyla, iki yılda bir düzenlenen Airex Fuarı, yeni ismi ‘İstanbul Airshow' 25 Eylül Perşembe günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. 4 gün boyunca süren fuar, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apron'unda gerçekleşti. Avrupa, Asya ve Orta Doğu'nun en önemli havacılık platformu olan Airex Fuarı, bu yıl yeni ismi ile katılımcılarını karşıladı. 

‘İstanbul Airshow' Türkiye'de havacılık sektöründe yaşanmakta olan önemli gelişmelerin ve 2023 yılı hedeflerinin ışığında, havacılık endüstrisinin sivil yönüne odaklanan bir platform oluşturmak, öncelikli olarak Avrasya ve Orta Doğu pazarlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu yıl 10. kez ziyaretçileri ile buluştu. Dünyanın önde gelen hava aracı ve motor üreticilerinin katılacakları fuara, yurt içinden ve yurt dışından birçok delegasyon ve üst düzey yetkililer ziyarette bulundu. 

Amac Aerospace Turkey Operasyon Direktörü Atilla Güney, Amac Aerospace Turkey'nin de yer aldığı ‘İstanbul Airshow'un sektör üzerindeki önemi ile ilgili şunları söylüyor; “1996 yılından itibaren düzenlenmekte olan ‘İstanbul Airshow', Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu'nda hem Türkiye'den hem de yurtdışından birçok havacılık profesyoneli ile bir araya geldi. VIP uçakların bakım ve modifikasyonunu yapan Amac Aerospace Turkey olarak bu fuarda yer almaktan mutluluk duyduk. Hedef kitle ile bire bir iletişim halinde olduğunuz bu fuarda özel jetlere vermiş olduğumuz hizmetlerimizi ilgililere yakından tanıttık. Beklediğimiz gibi fuara ilgi de büyüktü ve gayet başarılı bir fuar geçirdik. Bundan sonra da ‘İstanbul Airshow'un havacılık sektörü için çok yararlı olacağını düşünüyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Airshow’da havacılık sektörü bir araya geldi
  • 30.09.2014 16:45

İstanbul Airshow’da havacılık sektörü bir araya geldi

Dünyanın önemli havacılık fuarları arasında yer alan ‘Airex’, bu yıl yeni ismi ‘ ...

Atatürk Havalimanı 'İstanbul Airshow'a hazırlanıyor
  • 17.09.2014 15:52

Atatürk Havalimanı 'İstanbul Airshow'a hazırlanıyor

Genel Havacılık Terminali'nde 25-28 Eylül'de düzenlenecek fuar için aprondaki hu ...