maritbet girişmaritbet
Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehit Mustafa Aydın’ın ailesine ev verdi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehit Mustafa Aydın’ın ailesine ev verdi!

TOKİ'nin hediye ev anahtarı Başkan Mehmet Özhaseki tarafından teslim edildi

 

Şehit Er Mustafa Aydın'ın Yahyalı ilçesine bağlı Senirköy'deki baba evinde verilen yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, İl Başkanı Ömer Dengiz, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, Belediye Başkanı Mehmet Araç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ile şehidin babası Mehmet Aydın ve yakınları katıldı. 
 
'RAHAT OTURUYORSAK, BU YAVRULARIMIZIN SAYESİNDE'
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptığı konuşmada, bu topraklarda yaşayabilmek için çok bedel ödemek gerektiğini belirterek şunları söyledi:
 
"Bu bedeli hepimiz ödüyoruz. Allah rahmet eylesin, kısa süre önce bu evden çıkan bir yavrumuz şehit düştü. Bizler burada rahat oturuyorsak, bu yavrularımızın sayesinde oturuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar her şehit ailemizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Kendileri bizlerden bir şey beklemiyorlar, 'sadece yanımızda olun yeter' diyorlar. Ancak bilsinler ki biz onların evladı ve kardeşiyiz. Elimizden gelen yardım ve desteği göstermek zorundayız." 
 
'KANININ BİR DAMLASININ BİLE KARŞILIĞI DEĞİL'
 
Ülkemiz üzerinde farklı amaçları bulunanların ve ülkeye ihanet edenlerin karşısında sonuna kadar dik durarak mücadele etmeye yeminli olduklarını vurgulayan Başkan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"İçimizden bazıları şehit düşerse bizlere yine iş düşüyor. Bizler birlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Farklı görüş ve düşüncelerimize rağmen Kayseri'de birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar yaklaşık 200 şehit ailemize birer ev verdik. Bu ailemize de bir ev vereceğiz. Bunu söylerken utanıyoruz, ancak başka şehirlerimize de örnek olması için söylemeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki bu evler yavrularımızın döktükleri kanın bir damlasının dahi bedeli değil. Gereksiz yerlere büyük paralar döken ülkemizdeki diğer yerel yönetimler bu örneği görsünler ve şehit ailerinin yanında olsunlar." 
 
Şehit Er Mustafa Aydın'ın babası Mehmet Aydın da Başkan Özhaseki'ye teşekkür ederek, "Bizi düşünmüş olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Bu yardımın manevi değeri maddi değerinden büyük. Allah sizlerden razı olsun" dedi. 
 
Başkan Özhaseki daha sonra Şehit Piyade Er Mustafa Aydın'ın babası Mehmet Aydın'a Beyazşehir TOKİ'den tahsis edilen evin anahtalarını ve tapu tahsis belgesini teslim etti.
 
Vatan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut GYO işritaki EPP’den Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi!
  • 22.04.2025 17:00

Emlak Konut GYO işritaki EPP’den Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi!

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi 2025 yılında detaylar belli oldu. Son dakika ...

Bakan Kurum: “TOKİ ile Malatya Kale’de kale gibi konutlar yaptık”
  • 17.04.2025 11:56

Bakan Kurum: “TOKİ ile Malatya Kale’de kale gibi konutlar yaptık”

TOKİ’nin 2020 Elazığ depreminin ardından Malatya’nın Kale ilçesine yaptığı konut ...

Bakan Kurum, KKTC projelerinin müjdesini verdi
  • 11.04.2025 15:44

Bakan Kurum, KKTC projelerinin müjdesini verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ desteğinde yapıl ...

TOKİ, 44 ilde 552 arsayı açık artırmayla satacak
  • 28.03.2025 14:44

TOKİ, 44 ilde 552 arsayı açık artırmayla satacak

TOKİ, farklı niteliklere sahip 44 ilde bulunan 552 arsa için ihaleye çıkıyor. Ar ...

Seydişehir'de sosyal konutların teslimatı başladı
  • 18.03.2025 13:03

Seydişehir'de sosyal konutların teslimatı başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

TOKİ'den açık artırma ile işyeri satışı
  • 06.03.2025 14:27

TOKİ'den açık artırma ile işyeri satışı

TOKİ, 33 ilde 454 iş yerini açık artırma yöntemiyle satacak. ...

Öne Çıkanlar