maritbet girişmaritbet
Leman Kültür’ün 11’inci şubesi Edirne’de açılıyor!

Leman Kültür’ün 11’inci şubesi Edirne’de açılıyor!

Türkiye’nin en büyük Cafe Restoran ve Bar gruplarından biri kabul edilen ve her gittiği şehrin eğlence yaşamına yüksek bir kalite standartı getirerek kentin en değerli markalarından birine dönüşen Leman Kültür 11. Şubesini Edirne’de açıyor

 

Türkiye'nin en büyük Cafe Restoran ve Bar gruplarından biri kabul edilen ve her gittiği şehrin eğlence yaşamına yüksek bir kalite standartı getirerek kentin en değerli markalarından birine dönüşen Leman Kültür 11. Şubesini Edirne'de açıyor.

 Farklı konseptiyle dikkat çeken ve İstanbul'da ki nostaljik şubesiyle birlikte Ankara Bahçelievler, Ankara Çayyolu, Eskişehir, Antalya, Bursa, İzmir Alsancak, Bodrum, Yalova ve  İzmir Bornova'dan sonra 11'inci şubesini 19 Ekim 2012 günü Üniversite 1. Cadde de açacak olan Leman Kültür, şehrin eğlence hayatına da büyük bir zenginlik getirecek.

Leman Dergisi'nde yer alan karikatürlerle dekore edilen ve karikatürize bir mekan olan Leman Kültür'ün Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Edirne'de de aynı olan menüsünde  'Bezgin Bekir', 'Şansımı denemek istiyorum', 'Karışık ekonomik kriz tostu', 'Sen de mi Brütüs Salata', 'Timsahın gözyaşları', 'Yahşi Batı Texas Biftek', 'Dağ bayır baharatlı antrikot' ve 'Timsah bayıldı' adlı yemekler dikkat çekiyor.

“Üniversite olan her şehir de olacağız.”

“Hedef artık Avrupa”

“Isparta, Samsun, Adana ve Aydın başta olmak üzere üniversite olan her şehir de şube açmak için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyen Leman Kültür Ceo'su Kemal Şentürk asıl amaçlarının ise Leman Kültür ve Türkiye'yi tüm dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

 “Anadolu'dan çıkmış bir Türk markasının tüm dünyada bilinen bir yapıya dönüştürmek için gece gündüz çalıştıklarını ve ilk etapta Londra ve Berlin gibi Avrupa'nın önde gelen şehirlerinde şube açmak istediklerini de  söyleyen Kemal Şentürk sözlerine şöyle devam etti:

“Bugün artık ülkenin en büyük cafe bar ve restoran zincirlerinden birine dönüşen Leman Kültür'ler olarak hem Avrupa'ya hem de Dünyaya bu topraklardan da güçlü markaların çıkıp global ölçekte hizmet verebilen uluslararası kurumlara dönüşebileceğini göstermek zorundayız. Bizlerin en büyük hayali ve çabası da bu hayalimizi en kısa zaman da gerçekleştirip ülkemizi tüm dünya da tanıtabilmektir.”

Özellikle Antalya, İzmir ve Bodrum şubelerine turistlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini ve mekanın kendi doğası gereği karikatürize bir mekan olması ve doğal bir sanat galerisi işlevi görmesi nedeniyle de Avrupa ve Dünyanın sanata önem veren yapısıyla doğal bir uyum sergilediğini söyleyen Kemal Şentürk bu nedenle Leman Kültür'lerin Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'nın ve Dünyanın diğer ülkelerinde de en az buradaki kadar dikkat çeken ve ilgi gören mekanlar olacağını belirtti.

“Ulusal ve uluslararası tüm markaları Edirne'ye davet ediyoruz”          

Edirne'nin modern, çağdaş ve yeniliklere açık bir kent kültürüne sahip olduğunu ve bu nedenle ülkemizde faaliyet gösteren tüm ulusal ve uluslararası markaların Edirne'de mutlaka olmaları gerektiğini de söyleyen Kemal Şentürk; Edirne'nin ülkenin Avrupa'ya açılan kapısı olduğunu ve büyük öğrenci potansiyeli nedeniyle de gelişime ve dönüşüme son derece açık olduğunu söyleyerek Edirne'de açtıkları 11. şubeleriyle de kentin sosyo kültürel yaşamını geliştirmek ve desteklemek adına düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle de Edirne'nin bir kültür başkenti olması için de yoğun bir çaba sarf edeceklerini söyledi

as

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Leman Kültür Bağdat Caddesi 29 Ekim’de açılıyor!
  • 28.10.2014 11:03

Leman Kültür Bağdat Caddesi 29 Ekim’de açılıyor!

LeMan Kültür, 20. yılında franchise olarak İstanbul’daki ilk şubesi Bağdat Cadde ...

Leman Kültür’le Bağdat Caddesi’ne neşe geldi
  • 12.08.2014 13:24

Leman Kültür’le Bağdat Caddesi’ne neşe geldi

1994 yılında Beyoğlu LeMan Dergisi’nin alt katında doğan LeMan Kültür, 20. yılın ...

LeMan Kültür 20. yılında İstanbul’a geri dönüyor
  • 24.07.2014 09:36

LeMan Kültür 20. yılında İstanbul’a geri dönüyor

1994 yılında Beyoğlu LeMan Dergisi’nin alt katında ilk şubesini açan LeMan Kültü ...

LeMan Kültür Restoranları, İngiltere, Almanya ve Rusya’da yeni şubeler için mekan arıyor!
  • 21.05.2013 08:38

LeMan Kültür Restoranları, İngiltere, Almanya ve Rusya’da yeni şubeler için mekan arıyor!

Mizah dergisi Leman başka bir iş girişimine ilham verdi. LeMan Kültür Restoranla ...

Leman Kültür’ün 16’ncı şubesi Aydın’da açılıyor!
  • 24.04.2013 16:53

Leman Kültür’ün 16’ncı şubesi Aydın’da açılıyor!

18 yıl önce İstanbul’da kurulan ve bugün artık ülkenin en büyük kafe, bar ve res ...

Leman Kültür’ün 15’inci şubesi Ankara Bestekar Sokak’ta açıldı!
  • 04.01.2013 15:38

Leman Kültür’ün 15’inci şubesi Ankara Bestekar Sokak’ta açıldı!

Türkiye’nin en büyük Cafe Restaurant ve Bar gruplarından biri kabul edilen ve he ...