maritbet girişmaritbet
Mert Başer Otomotiv Ankara’da kapılarını açtı

Mert Başer Otomotiv Ankara’da kapılarını açtı

New Holland Sincan Bayisi Mert Başer Otomotiv, düzenlenen açılış töreni ile kapılarını açtı

New Holland'ın Sincan Bayisi Mert Başer Otomotiv bünyesinde birçok hizmeti barındıran tam donanımlı yeni plazasında traktör, biçerdöver satışının dışında iş makineleri satışı da gerçekleştiriyor. Satış sonrası ve servis hizmetleri sunulan tam donanımlı plazada çiftçilerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere; gübre, ilaç, tohum, fide, ceviz ve badem fidanı satışının yapıldığı bir ‘Tarım Market' de bulunurken, ayrıca çiftçilere toprak analizi yapmak üzere bir analiz laboratuvarı da entegre ediliyor. Mert Başer Otomotiv bünyesinde ‘Tarım Market' dahil 8 farklı konsept bulunduran Ankara'daki ilk plaza olmasıyla dikkat çekiyor.

Traktör, biçerdöver ve iş makinesi satışı, satış sonrası ve servis hizmeti vermek üzere geliştirilen tam donanımlı New Holland Sincan Bayisi Mert Başer Otomotiv, düzenlenen açılış töreni ile kapılarını açtı. Koç Holding A.Ş. Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı, TürkTraktör Yönetim Kurulu üyesi Kudret Önen ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine; Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tune katılım gösterdi. 

TürkTraktör'ün 60 yıllık geçmişinden bahseden ve 600'ün üzerinde temsil noktasıyla Türk çiftçisinin en çok tercih ettiği üretici olmaktan dolayı duydukları gurunu vurgulayan Koç Holding A.Ş. Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen açılış konuşmasında; “Koç Topluluğu olarak Başer Ailesi ile ilişkimiz 1996 yılında Ford yetkili satıcılığı ile başladı. İşbirliğimiz daha sonra Ford Trucks (Kamyon), New Holland Zirai ekipmanlar ve son olarak da New Holland iş makineleriyle devam etti. Bölgesinin ve ülkesinin geleceğine, tarıma, çiftçisine, markasına ve şirketine güvenerek ve inanarak bu yatırımı yaptıkları için başta Veysel Başer olmak üzere bütün Başer Ailesine ve Mert Başer şirketi temsilcilerine şahsım, şirketim ve camiamız adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını, hem Başer Ailesine, hem de çiftçilerimize bereket ve kazanç getirmesini dilerim” dedi. 

Mert Başer Otomotiv, TürkTraktör fabrikasının da bulunduğu Ankara'daki ilk ‘Tarım Market' konseptli plaza olmasıyla öne çıkıyor. Plazada bu konsept doğrultusunda; traktör satışı, 2.El traktör satışı, yedek parça ve servis hizmeti, gübre, ilaç, tohum, fide ve fidan satışı, pulluk, mibzer, goble, ilaçlama, römork, süt sağma gibi tarım makineleri satışı, tarım analiz laboratuvarı ve tarım seminerleri gibi hizmetler veriliyor.

Mert Başer Otomotiv sadece ziraat ekipmanları olarak hizmet vermekle kalmayıp, aynı zamanda iş makineleri alanında da hizmet verecek olmasıyla da dikkat çekiyor. 3.300 m2 açık ve 1.600 m2 kapalı olmak üzere toplam 4.800 m2 alana sahip Mert Başer Otomotiv'de, traktör ve iş makineleri dışında New Holland marka 2. el traktör ile biçerdöver satışı ve sigorta hizmeti de sunuluyor. Bayide ayrıca çiftçilerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere gübre, ilaç, tohum, fide, ceviz ve badem fidanı satışının yapıldığı bir tarım market bulunuyor. Bunun yanı sıra; pulluk, mibzer, goble, ilaçlama, römork, süt sağma gibi tarım makinelerinin de satışı yapılıyor. 

Mert Başer Otomotiv'de ayrıca çiftçilerin verimini arttırmaya yönelik çalışmalar da yürütülmesi hedefleniyor. Bu çalışmalar doğrultusunda; üretici gruplarına yönelik eğitimler düzenlemenin yanı sıra, değişen tarım, doğru makine ve ekipman kullanımı konularında seminerler verilmesi planlanıyor. 

Mert Başer Otomotiv, 2014 yılı içerisinde faaliyet konusunu daha da yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Tavuk kümesi, hayvancılık ve kuru tarım ekimi konularına da eğilmek isteyen Mert Başer Otomotiv, bu sayede ziraat mühendisleri yardımıyla ekimden hasada kadar uygulamalı tarım yaparak üreticileri daha iyi anlamayı hedefliyor. Kurulması planlanan toprak analiz laboratuvarı kapsamında, üreticilerin tarlalarından getirdiği toprak numunesinin analiz edilmesi amaçlanıyor. Böylece üreticilerin hangi gübreyi veya ilacı kullanması gerektiği belirlenecek, ya da bitkideki hastalıklar tespit edilerek gerekli kürler reçete şeklinde verilebilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yamaç paraşütü tutkunları Ayaş tepelerinde buluşuyor
  • 22.07.2024 11:02

Yamaç paraşütü tutkunları Ayaş tepelerinde buluşuyor

Ankara'nın Ayaş ilçesi, uygun koşulları nedeniyle yamaç paraşütü tutkunlarını ağ ...

Çevrefest Ankara'da düzenlenecek
  • 03.06.2024 11:46

Çevrefest Ankara'da düzenlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Başkent Millet Bahçesi'nde " ...

Turistik Tuz Ekspresi 18 Mayıs'ta ilk seferine çıkacak
  • 13.05.2024 16:50

Turistik Tuz Ekspresi 18 Mayıs'ta ilk seferine çıkacak

Çankırı'nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere ta ...

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...