maritbet girişmaritbet
Natural Stone Fuarı 5 Haziran’da başlıyor!

Natural Stone Fuarı 5 Haziran’da başlıyor!

CNR EXPO’da 5-8 Haziran 2013 tarihleri arasında 10’uncu kez düzenlenecek olan Natural Stone Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 900'ün üzerinde firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek

CNR EXPO'da 5-8 Haziran 2013 tarihleri arasında 10'uncu kez düzenlenecek olan Natural Stone Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 900'ün üzerinde firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek

Türkiye'de doğaltaş endüstrisinin ihracat odaklı fuarı olarak öne çıkan Natural Stone Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5-8 Haziran 2013 tarihleri arasında 10'uncu kez düzenlenecek. CNR EXPO'da düzenlenecek olan fuarı, yurtiçi ve dışından 30 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Dünya doğaltaş rezervlerinin yüzde 33'üne sahip olan Türkiye'de, sektör iç ve dış pazar ticaretini artırmak amacıyla Natural Stone fuarında buluşacak. Binin üzerinde doğaltaş çeşidinin sergileneceği fuar, 900'ün üzerinde firmanın katılımıyla düzenlenecek. Naturel Stone fuarında mermer, granit, traverten, mozaik, iç ve dış cephe kaplamaları, işlenmemiş bloklar, mermer makineleri, blok kesme makineleri, vinçler, kompresörler, iş makineleri, ekipmanlar, motorlar ve bilgisayar destekli teknolojiler, sergilenecek ürün grupları arasında yer alacak. Blok sergileme sahası ile birlikte 120 bin metrekare alanda yapılacak olan fuar, kentsel dönüşüm ile birlikte hızlanan inşaat -yapı sektörünün doğaltaş seçiminde önemli rol oynayacak.

Hedef bölgeler Avrupa, Ortadoğu ve Uzak Doğu

Fuar komitesinin Türk doğaltaş sektörünün gereksinimlerini temel alarak belirlediği organizasyonda İran, Çin, Yunanistan, Hindistan, İsrail, Ürdün, Bulgaristan, Rusya, Almanya, İtalya, Mısır, Libya, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus, Lübnan, İngiltere, Suriye, Makedonya ve Fransa fuarın hedef ziyaretçi ülkelerini oluşturacak. Türkiye başta olmak üzere çok sayıda ülkeden firmaların katılacağı Natural Stone fuarına hedef katılımcı ülkeler arasında Hindistan, Çin, Afganistan, İtalya, İspanya, Brezilya, Tayvan, Kore ve Yunanistan da yer alacak.

CNR Holding kuruluşu CNR Ekspo Fuarcılık organizasyonu ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) desteğinde yapılacak olan fuar, CNR EXPO salonlarında gerçekleştirilecek.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Natural Stone 2013 Fuarı 5 Haziran'da CNR Expo'da açılıyor!
  • 02.06.2013 11:35

Natural Stone 2013 Fuarı 5 Haziran'da CNR Expo'da açılıyor!

Türkiye'de doğal taş endüstrisinin ihracat fuarı kimliği ile öne çıkan Natural S ...

Natural Stone Fuarı 5 Haziran’da başlıyor!
  • 24.04.2013 11:33

Natural Stone Fuarı 5 Haziran’da başlıyor!

CNR EXPO’da 5-8 Haziran 2013 tarihleri arasında 10’uncu kez düzenlenecek olan Na ...