maritbet girişmaritbet
Neva Kozmetik Almanya ofisinin ardından yeni mağaza açılışları planlıyor

Neva Kozmetik Almanya ofisinin ardından yeni mağaza açılışları planlıyor

Neva Kozmetik, yeni pazarlarda kendi mağazalarıyla markalaşarak büyümeye devam ediyor

Çerkezköy'de 10 bin metrekare alan üzerine kurduğu Avrupa'nın en büyük saç boyası üretim tesisiyle üretim kapasitesini yüzde 80 arttıran Neva Kozmetik, Almanya ve görüşmeleri devam eden Hindistan'ın yanı sıra önümüzdeki 2 yıl içerisinde 10 ülkede daha mağaza açmayı planlıyor. Sürekli büyüyen yapısı, yenilikçi ve farklı ürünleri ile büyüme sağlayan Neva Kozmetik, Azerbaycan, İran, Irak, Cezayir, Güney Amerika, Makedonya gibi ülkelere yaptığı ihracat çalışmalarının yanı sıra, yurtdışında kendi mağazalarıyla markalaşmak adına düğmeye bastı. İhracat hedeflerini toplam satışın yüzde 20'si olarak belirlediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Neva Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Okay, 2013 yılında açtığı Almanya Düsseldorf mağazasının ardından yurtdışı yatırımlarını hız verdiklerini, öncelikli hedeflerinin Avrupa ve Orta Doğu olduğunu, kısa zamanda da Hollanda'da mağaza açacaklarını belirtti. Yılda yaklaşık 800 ton saç boyası ürettiklerini açıklayan Okay “Yılda yaklaşık 25 milyon adet saç boyası üretiyoruz. Bu rakam ile iç pazarda yaklaşık yüzde 35'lik bir Pazar payına sahibiz. Son 1 yılda 21 milyon adet saç boyası sattık” diye konuştu.

Okay: “Yeni pazarlara açılacağız”
Neva Kozmetik olarak Avrupa ve Orta Doğu'da mağaza açarak pazardaki ihtiyaçları ve talepleri yakından takip edeceklerinin altını çizen Armağan Okay, saç boyası ve saç bakım ürünleri sektöründe yüzde 40 pazar payına sahip olduklarını ve pazar payının genişletilmesine yönelik Hindistan ile görüşme sürecinde olduklarını söyledi.
Okay sözlerine şöyle devam etti: “Uluslararası standartlara uygun olarak en gelişmiş teknolojilerle üretim yapıyoruz. İspanya'da 71 yıllık saç bakımı, saç boyası, arıtma ve çevre sağlığı konusunda uzmanlaşan 71 yıllık bir firmanın yüzde 95 hissesini alıp Türkiye'de üretime başladık. Bu firmanın uzman baş mühendisi Miguel Guillamon'ın ekibi ile çalışmalarımızı hızlandırdık. Neva Kozmetik olarak, yoğun AR-GE çalışmasıyla üretemeyeceğimiz renk yok.”

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Neva Kozmetik Almanya ofisinin ardından yeni mağaza açılışları planlıyor
  • 24.02.2014 10:32

Neva Kozmetik Almanya ofisinin ardından yeni mağaza açılışları planlıyor

Neva Kozmetik, yeni pazarlarda kendi mağazalarıyla markalaşarak büyümeye devam e ...

Neva Kozmetik Almanya Düsseldorf’ta yeni mağaza açtı!
  • 14.05.2013 08:23

Neva Kozmetik Almanya Düsseldorf’ta yeni mağaza açtı!

Neva Kozmetik ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açarak ihracatta hedef büyüt ...