maritbet girişmaritbet
RAMS Türkiye'den Gaziantep'e iş ve yaşam merkezi

RAMS Türkiye'den Gaziantep'e iş ve yaşam merkezi

RAMS Türkiye, Gaziantep'e ilk iş ve yaşam merkezini kazandıracağı yeni projesi RAMS City Gaziantep'i 2026'da tamamlayacak.

RAMS Türkiye, RAMS City Gaziantep satış ofisinde düzenlediği basın toplantısında yeni projesini tanıttı. Gaziantep'in yoğun ticaret trafiğinin merkezinde yer alan RAMS City Gaziantep, şehrin işlek noktalarına ve ulaşım hatlarına yakınlığı, zengin deneyim alanları ve esnek mimari tasarımıyla iş dünyasına yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyor. İş ve sosyal yaşamı tek çatı altında buluşturarak şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek olan proje, 16 bin 631 metrekare arsa üzerinde konumlanıyor.

Proje, 254 adet ofis ve açık hava mağazalarında seçkin markaların yer alacağı AVM'den oluşurken 13 bin 216 metrekarelik peyzaj alanıyla da dikkati çekiyor.

RAMS City Gaziantep'in 70 bin 740 metrekare inşaat alanı ile şehrin ticaret hayatına yeni bir soluk getirmesi beklenirken, 55 metrekareden başlayan ticari birimler ve 69 metrekareden başlayıp 770 metrekareye kadar genişletilebilen modüler ofis alanları bulunuyor.

Modern ve şık mimarisiyle dikkati çeken projede, isteğe göre birleştirilebilen ve büyütülebilen modüler tasarım konsepti sayesinde farklı ölçekteki firmaların ve yatırımcıların ihtiyaçlarına uygun alanlar sunuluyor. Bu esnek ve modüler tasarım, işletmelerin maksimum verimliliği sağlamasını mümkün kılıyor. İhtiyaca göre şekillendirebilecek alanlar, firmalara işlerini bir üst seviyeye taşıması için olanak tanıyor.

Gaziantep'in hızla büyüyen ekonomik yapısı ve her geçen gün artan ticaret hacmi, bölgenin yeni iş merkezi konumunda yükselen projeyi stratejik bir yatırım haline getiriyor. Şehrin her yanına kolaylıkla ulaşım imkanı sunan Gaziray'a 200 metre, Gaziantep Adliyesi'ne de 500 metre mesafede bulunan proje, Şehitkamil ilçesindeki konumuyla bölgenin yatırım alanında yeni bir çekim merkezi olmayı vadediyor.

RAMS City Gaziantep, bünyesindeki ofislere çok yakın mesafedeki sosyal yaşam alanları sayesinde dinlenme, yenilenme ve eğlence imkanlarını bir arada sunuyor.

Açık hava konseptli AVM, restoranlar, kafeler, mağazalar, sinema salonu ve çocuk eğlence merkezi gibi sosyal donatıların sunulduğu proje, Gaziantep'in yemeklerinin yanı sıra yerel ve dünya mutfaklarından en güzel tatların da sunulacağı restoran ve kafelerle şehrin yeni lezzet duraklarından biri olmayı hedefliyor.

Deprem yönetmeliklerine uygun olarak son teknolojiyle inşa edilen RAMS City Gaziantep, sağlık merkezi ve fitness mekanlarıyla güvenli ve sağlıklı yaşam alanları da sunuyor.

RAMS Business Club, şehrin prestijli iş kulübü olmaya hazırlanıyor

RAMS City Gaziantep projesi kapsamında hayata geçecek RAMS Business Club, modern iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış şık ve fonksiyonel ofis alanlarıyla bölgedeki iş insanları ve girişimciler için benzersiz bir iş ortamı sunmayı hedefliyor. Bu seçkin kulüp, çalışma alanlarının yanı sıra geniş bir profesyonel ağ kurma ortamı sağlayarak, üyelerinin stratejik işbirlikleri geliştirmelerini destekliyor.

RAMS Business Club, Gaziantep iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek, bölgenin ticaret ve sanayi dinamiklerine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, RAMS City Gaziantep projeleriyle, Gaziantep'e sadece modern bir iş ve yaşam merkezi kazandırmakla kalmadıklarını, aynı zamanda tarihi ve dinamik şehrin geleceğine de yatırım yaptıklarını belirtti.

Bülbül, Gaziantep'in kültürel mirasından ilham alarak, şehre yakışan bir proje tasarladıklarını aktararak, "2026'da tamamlanacak projemizin, Gaziantep'in sadece ekonomik büyümesine değil, sosyal dokusuna da önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Şehrin kalbine yerleştireceğimiz modern yaşam alanının iş dünyası için yenilikçi çözümler sunmasını ve Gaziantep'i bölgenin yeni cazibe merkezi haline getirmesini hedefliyoruz. Bu projeyle birlikte, Gaziantep'e değer katmaya ve şehrin geleceğine yeni bir yön vermeye kararlıyız" açıklamasında bulundu.

Bugüne kadar 93 proje tamamladıklarını söyleyen Bülbül, "7 farklı ülkede ülkemizin bayrağını dalgalandırıyoruz. 30 yıldır ülkemize hasretimiz vardı. Çocukluğumuzun geçtiği Gaziantep'e ilk yatırımımızı da 2020'de tamamlamıştık. Şimdi şehrimize yakışır bir projeyi daha hayata geçirmek için harekete geçtik." diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

RAMS Türkiye'den Gaziantep'e iş ve yaşam merkezi
  • 16.09.2024 11:21

RAMS Türkiye'den Gaziantep'e iş ve yaşam merkezi

RAMS Türkiye, Gaziantep'e ilk iş ve yaşam merkezini kazandıracağı yeni projesi R ...

Dülük Antik Kenti mozaikleri turizme kazandırılıyor
  • 09.09.2024 13:13

Dülük Antik Kenti mozaikleri turizme kazandırılıyor

İnsanlık tarihinin en eski yerleşimlerinden, farklı dinlere ev sahipliği yapan G ...

Gaziantep'in derslik sayısı deprem öncesini geçti
  • 06.09.2024 17:37

Gaziantep'in derslik sayısı deprem öncesini geçti

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Gaziantep'te der ...

Araban'da 220 deprem konutu teslim edildi
  • 14.08.2024 13:35

Araban'da 220 deprem konutu teslim edildi

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapımı tamamlanan 220 deprem konutu hak sahiplerin ...

İslahiye'de depremzedeler bayrama yeni evlerinde giriyor
  • 13.06.2024 16:22

İslahiye'de depremzedeler bayrama yeni evlerinde giriyor

İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu İslahiye'de yürütülen deprem konut çalışmaları i ...

Nurdağı Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamamlandı
  • 03.06.2024 16:55

Nurdağı Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamamlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yap ...