maritbet girişmaritbet
Veysel Eroğlu Nazilli Spor Salonu'nda toplu açılış törenine katıldı

Veysel Eroğlu Nazilli Spor Salonu'nda toplu açılış törenine katıldı

Veysel Eroğlu, Aydın Nazilli'de toplu açılış ve temel atma törenine katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümeti yıpratma girişimlerine rağmen vatandaşlar ortaya konulan hizmetleri görüp bunlara inanmayarak AK Parti'ye desteğini artırdı" dedi. Eroğlu, Nazilli Spor Salonu'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, halkın Türkiye'de ortaya konulan hizmetlerin farkında olduğunu, 11 yıl öncesi ile bugünü kıyaslayıp kararını ona göre verdiğini belirtti. Güçlenen Türkiye'yi sindiremeyen çevrelerin komplolarına aldırış edilmediğini vurgulan Eroğlu, şunları kaydetti: "Milletimiz yaşananların farkında ve feraset sahibi. Geçenlerde Afyonkarahisar'da bir vatandaşa, 'Ne düşünüyorsunuz?' diye sordum. 'Biz saf mıyız. Siz IMF borcunu ödediniz, bu kadar yatırım yapıyorsunuz, Merkez Bankasının kasasını doldurdunuz, biz her şeyi biliyoruz' dedi. Gerçekten vatandaşın bu feraseti karşısında ben de hayran kaldım. Vatandaş hizmetlerin farkında. Bakın ben geçmişte, Başbakanımız İstanbul Belediye Başkanıyken, İSKİ Genel Müdürüydüm. O zaman malum yönetimden İSKİ'yi devraldığımızda 1,5 milyar dolar borç vardı. Su yoktu çöp dağları, hava kirliliği... Ama bunları ödeyen biziz. Şimdi 2070 yılına kadar İstanbul'un suyu var, borç yok. Bütün yatırımları biz yapıyoruz." 

"Artık başı dik, büyük Türkiye var"
Hükümet devraldıklarında Türkiye'nin halinin içler acısı olduğunu, toplanan vergilerin yüzde 86'sının faize gittiğini, halkın enflasyon canavarının pençesinde olduğunu hatırlatan Eroğlu, şöyle devam etti: "Bir IMF memuru gelir, sanki devlet başkanı gibi karşılanır. Türkiye'ye, büyük Türkiye Cumhuriyeti Devletine, hükümete şartları, şurtları yazar, mağrur bir şekilde ülkeden ayrılırdı. Günlerce, 'IMF heyeti geldi' diye gazetelerde duyurulurdu. Şimdi IMF heyeti geliyor mu? Devlet başkanı gibi karşılanıyor mu? Artık IMF'ye borcumuzu ödedik. Çünkü artık başı dik, büyük Türkiye var. 23,5 milyar dolar borcu ödediğimiz gibi IMF'ye 5 milyar dolar borç vermek için protokol bile hazırlandı. İşte fark bu. Bakın dış borçlarımız ödendi, IMF'ye bir kuruş borcumuz yok artık."   

"Sizin paranıza sahip çıkan bir hükümet var" 
Türkiye'yi olumsuz tablolardan kurtarmanın yanı sıra büyük hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "660 bin konut inşa ettik. Neredeyse 3,5 milyon vatandaşı ev sahibi yaptık. Bunlar yoktu daha önce. Hatta fakir fukara, garip guraba açıkta kalmasın diye onları ev sahibi yapıyoruz kira öder gibi. Çünkü bizim vatandaşımız eve çok önem verir, ev yuvadır. Hükümeti yıpratma girişimlerine rağmen vatandaşlar ortaya konulan hizmetleri görüp bunlara inanmayarak AK Parti'ye desteğini artırdı"

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karaman'da 120 milyon liralık 8 tesisin temelini atıldı
  • 03.11.2017 15:55

Karaman'da 120 milyon liralık 8 tesisin temelini atıldı

Karaman’a yapılacak 8 tesisin temel atma töreni, Orman ve Su İşleri Bakanı Veyse ...

Eroğlu: Marmara'ya 21 milyar TL'lik yatırım yapacağız
  • 03.06.2017 10:21

Eroğlu: Marmara'ya 21 milyar TL'lik yatırım yapacağız

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Marmara Bölgesi'ne baraj, gölet ve mill ...

Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı
  • 09.04.2017 11:59

Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yapılacak Yiğitler Barajı'nın temeli, Bakan Eroğlu' ...

"Çanakkale 1915 Köprüsü'nü kahramanların adına inşa edeceğiz"
  • 19.03.2017 09:49

"Çanakkale 1915 Köprüsü'nü kahramanların adına inşa edeceğiz"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Çanakkale 1915 Köprüsü'nü kahramanları ...

Bakan Veysel Eroğlu, Gaziosmapaşa'da fidan dağıttı
  • 26.02.2017 17:57

Bakan Veysel Eroğlu, Gaziosmapaşa'da fidan dağıttı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gaziosmanpaşa'da gerçekleştirilen 'Okul ...

5 projeye 137 milyar lira yatırım yapılacak
  • 19.02.2017 11:16

5 projeye 137 milyar lira yatırım yapılacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, akanlar Kurulu'nun son iki toplantısınd ...