maritbet girişmaritbet
Yenibosna İstwest'te feci kaza ölümle sonuçlandı!

Yenibosna İstwest'te feci kaza ölümle sonuçlandı!

Bahçelievler'de İstWest projesinden kiralık ev bakmaya giden Soner Elveren'in başına 15. kattan cam düştü.

Bahçelievler'de İstWest rezidansta kiralık ev bakmaya giden Soner Elveren'in başına 15. kattan cam düştü. Ev hayalleriyle lüks rezidansa giden Elveren(42), yaşanan kazada hayatını kaybetti. Olayda büyük bir ihmal olduğunu söyleyen Elveren'in yakınları, hukuki mücadele başlatacaklarını söyledi.

Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam saatlerinde Yenibosna'da bulunan İstWest isimli lüks rezidansta meydana geldi. Rezidansa kiralık ev bakmak için gelen grafiker Soner Elveren'in başına 15. kattan henüz bilinmeyen bir nedenle cam düştü. Camın düştüğünü gören vatandaşlar hemen talihsiz adamın yardımına koşarken olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Elveren'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak geniş çaplı incelemede bulundu.

Elveren'in cansız bedeni, yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Elveren'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Olayın takipçisi olacaklarını söyleyen Avukat Tuğba Kortun, "Kendisi ev bakmaya gidiyor. Aşağı indiğinde üst kattan cam düşüyor. 15. kattan düşüyor deniyor. Soruşturma devam ediyor sonuna kadar takipçisi olacağız. Kesinlikle tedbirsizlik ve ihmal sonucu oluşan bir olay" ifadelerini kullandı.

Soner Elveren'in yakın arkadaşı Evren Dayıcık, "6 senedir yediğimiz içtiğimiz bir, birlikte çalışıyoruz. Hayat dolu dürüst bir adamdı. Yukarıdan cam nasıl düşebiliyor bilmiyorum ama burada bir ihmal var bu durum belli. Ev bakmak istiyordu iş yerine yakın bir yerde. Bir iki gün de beraber bakıyordum. Hatta birlikte gitmeyi düşündük. O 'ben giderim sıkıntı yok' dedi, sonra acı haber geldi. Çok iyi bir insan gitti" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa Tarihi Hanlar Bölgesi yeniden ortaya çıktı
  • 08.04.2025 11:46

Bursa Tarihi Hanlar Bölgesi yeniden ortaya çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nd ...

İstanbul'da kira yardımı 5 bin 500 liradan 8 bin liraya çıkıyor
  • 23.12.2024 10:19

İstanbul'da kira yardımı 5 bin 500 liradan 8 bin liraya çıkıyor

Bakan Kurum, kentsel dönüşümde kira yardımı artışıyla ilgili açıklama yaptı. Bun ...

Yeni binalarda yenilenebilir enerji zorunluluğu yüzde 10 olacak
  • 17.12.2024 13:33

Yeni binalarda yenilenebilir enerji zorunluluğu yüzde 10 olacak

"Neredeyse Sıfır Enerjili Bina (NSEB)" konseptinde inşa edilmesi zorunlu hale ge ...

Uzungöl'ün çevresi kaçak yapılardan temizlenecek
  • 18.11.2024 10:35

Uzungöl'ün çevresi kaçak yapılardan temizlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki ...

Build4U Fuarı 2025'te Antalya'da düzenlenecek
  • 31.10.2024 17:07

Build4U Fuarı 2025'te Antalya'da düzenlenecek

Bina, Teknolojileri ve Malzemeleri Fuarı, sektör paydaşlarını Antalya'da buluştu ...

Ahşap yapılarda deprem testi deneyi yapıldı
  • 16.10.2024 11:18

Ahşap yapılarda deprem testi deneyi yapıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde betonarme binalara alternatif yenilikçi yapıla ...

Öne Çıkanlar