maritbet girişmaritbet

30 Aralık Pazar Günü De Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ve Carrefour İçerenköy Avm Işbirliği Ile Gerçekleşen “Bir Işık Da Siz Yakın!” Projesine Destek Veren Türkan Sultan’ı Ağırlayacak. Türkan Şoray Etiketli Haberler (1 adet)

30 Aralık Pazar Günü De Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ve Carrefour İçerenköy Avm Işbirliği Ile Gerçekleşen “Bir Işık Da Siz Yakın!” Projesine Destek Veren Türkan Sultan’ı Ağırlayacak. Türkan Şoray ile etiketlenen 1 adet haber başlığı listeleniyor. 30 Aralık Pazar Günü De Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ve Carrefour İçerenköy Avm Işbirliği Ile Gerçekleşen “Bir Işık Da Siz Yakın!” Projesine Destek Veren Türkan Sultan’ı Ağırlayacak. Türkan Şoray konulu en son yayımlanan haber, 26.12.2012 tarihinde “Carrefour İçerenköy AVM, yeni yılı Gangnam Style dansı ile karşılayacak!” başlığıyla Sektörel Haberler kategorisinde yayımlandı.

26.12.2012 13:41

Carrefour İçerenköy AVM, yeni yılı Gangnam Style dansı ile karşılayacak!

31 Aralık günü Noel Babaların sürpriz Gangnam style dansı ile ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak olan Carrefour İçerenköy AVM, 30 Aralık Pazar ...