maritbet girişmaritbet

Egs Gayrmenkul Yatırım Ortaklığı A.ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu Tarafından Yapılması Istenen Ekim 2012 Sonu Itibarı Ile Ortaklardan Ve Grup Içi Şirketlerden Olan Alacaklar Hakkında Bir Açıklama Yaptı. Etiketli Haberler (1 adet)

Egs Gayrmenkul Yatırım Ortaklığı A.ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu Tarafından Yapılması Istenen Ekim 2012 Sonu Itibarı Ile Ortaklardan Ve Grup Içi Şirketlerden Olan Alacaklar Hakkında Bir Açıklama Yaptı. ile etiketlenen 1 adet haber başlığı listeleniyor. Egs Gayrmenkul Yatırım Ortaklığı A.ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu Tarafından Yapılması Istenen Ekim 2012 Sonu Itibarı Ile Ortaklardan Ve Grup Içi Şirketlerden Olan Alacaklar Hakkında Bir Açıklama Yaptı. konulu en son yayımlanan haber, 27.11.2012 tarihinde “EGS GYO'nun şirketlerinden ve ortaklarından ne kadar alacağı var?” başlığıyla Sektörel Haberler kategorisinde yayımlandı.

27.11.2012 11:16

EGS GYO'nun şirketlerinden ve ortaklarından ne kadar alacağı var?

EGS GFYO'nUn Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılması istenen Ekim 2012 sonu itibarı ile ortaklardan ve grup içi şirketlerden olan alacakları hakk ...