maritbet girişmaritbet

Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabancauluslararası Inşaat Sektörü Dergisi Enr Tarafından Belirlenen 'Dünyalını En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' Listesinde Bu Yıl Ülkemizden 33 Müteahhitlik Firması Yer Aldı. Gerek Polimeks'in Gereks Etiketli Haberler (1 adet)

Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabancauluslararası Inşaat Sektörü Dergisi Enr Tarafından Belirlenen 'Dünyalını En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' Listesinde Bu Yıl Ülkemizden 33 Müteahhitlik Firması Yer Aldı. Gerek Polimeks'in Gereks ile etiketlenen 1 adet haber başlığı listeleniyor. Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabancauluslararası Inşaat Sektörü Dergisi Enr Tarafından Belirlenen 'Dünyalını En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' Listesinde Bu Yıl Ülkemizden 33 Müteahhitlik Firması Yer Aldı. Gerek Polimeks'in Gereks konulu en son yayımlanan haber, 01.01.2013 tarihinde “Polimeks'in 2013 yılındaki hedefi yeni yabancı pazarlara açılmak!” başlığıyla Sektörel Haberler kategorisinde yayımlandı.

01.01.2013 16:52

Polimeks'in 2013 yılındaki hedefi yeni yabancı pazarlara açılmak!

Dünyanın en büyük 225 uluslararası müteahhidi listesindeki 33 Türk şirket arasında birinci sırada yer alan Polimeks'in hedefi, yeni pazarlara açılmak ...