maritbet girişmaritbet

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan Ise Bu Dönüşümü Tükiye’ye Taşımakta Kararlı: “Akıllı Şehirler Kurmak Ve Dijital Dönüşümü Gerçekleştirmek Ulusal Bir Hedef Olmalı. Bu Hedefe Ulaşmak Için Kamu Etiketli Haberler (1 adet)

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan Ise Bu Dönüşümü Tükiye’ye Taşımakta Kararlı: “Akıllı Şehirler Kurmak Ve Dijital Dönüşümü Gerçekleştirmek Ulusal Bir Hedef Olmalı. Bu Hedefe Ulaşmak Için Kamu ile etiketlenen 1 adet haber başlığı listeleniyor. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan Ise Bu Dönüşümü Tükiye’ye Taşımakta Kararlı: “Akıllı Şehirler Kurmak Ve Dijital Dönüşümü Gerçekleştirmek Ulusal Bir Hedef Olmalı. Bu Hedefe Ulaşmak Için Kamu konulu en son yayımlanan haber, 07.06.2013 tarihinde “Murat Erkan: Akıllı şehirler kurmak ulusal bir hedef olmalı!” başlığıyla Sektörel Haberler kategorisinde yayımlandı.

07.06.2013 12:23

Murat Erkan: Akıllı şehirler kurmak ulusal bir hedef olmalı!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ise akıllı şehir dönüşümünü Türkiye’ye taşımakta kararlı: “Akıllı Şehirler kurmak ve dijital dönüşümü g ...