maritbet girişmaritbet
Gaziantep’de 1 milyon 454 bin TL’ye konut arsası satılıyor!

Gaziantep’de 1 milyon 454 bin TL’ye konut arsası satılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Körkün Mahallesi’ndeki 19 bin 388 metrekare yüzölçümündeki arsasını satışa çıkardı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Körkün Mahallesi'ndeki 19 bin 388 metrekare yüzölçümündeki arsasını satışa çıkardı

İmar planlarında konut alanı olarakayrılan arsanın emsali 1,80 olarak açıklanırken yapılacak binanın yükseklikizninin 24.5 metre olduğu belirtildi. Metrekare rayiç bedeli 75 lira olarakkaydedilen arsanın tahmini fiyatı 1milyon 454 bin 133 lira, geçici teminatı 43 bin 623 lira olarak açıklandı.İhale, 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 14.00'te Gaziantep BüyükşehirBelediyesi'nde gerçekleştirilecek.

İhalenin detaylarışöyle:

Gaziantep Büyükşehir BelediyeBaşkanlığından:

1 - İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapununOğuzeli İlçesi Körkün Mahallesinde kayıtlı, aşağıda pafta, ada, parselnumarası, imar durumu, m2 rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçiciteminat tutarı belirtilen taşınmazın satışı işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ :

İhale konusu iş, 2886 Sayılı Devletİhale Yasasının 35. Maddesinin ( a ) fıkrası gereğince kapalı teklif usulüartırma suretiyle ihale edilecektir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VEBEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek vetüzel kişiler ihaleşartnamesini 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Satın AlmaDaire Başkanlığı İhale-Alım Satım Şube Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI :

İhaleye iştirak edecek gerçek vetüzel kişiler, teklif ettikleri bedelin % 3'ünden az olmamak üzere kendibelirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3'ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirmedışı bırakılacaktır.

Geçici teminatını Türk Lirası olarakBelediyemiz Veznesine nakden yatırılabileceği gibi T.VakıflarBankası ŞehitkamilŞubesi IBAN NO:TR 220001500158007290404601nolu Belediyemiz hesabına dayatırılabilir veya süresiz teminat mektubu ya da devlet tahvilleri ve hazinekefaletine haiz tahvil olarak verilebilir.

31.01.2007 tarih ve 26420 SayılıResmi Gazete'de yayınlanan İç Zarfların Açılması ve Son Tekliflerin AlınmasıBaşlıklı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 40. Maddesi hükmü uygulanacaktır.

40. Maddenin uygulanmasında, ihaleyeiştirak eden gerçek ve tüzel kişilere ait geçici teminat miktarları, teklifedilen bedellerin %3'ü oranına tamamlatılacaktır.

İhale Komisyonu (Encümeni)tarafından istenen %3 geçici teminatı vermeyenler veya tamamlamayanlar iseİhale Salonundan derhal çıkarılacaktır.

İhaleye %3 geçici teminatıtamamlayanlar arasında devam ettirilir.

5 - İHALENİN SAATİ, YERİ veEVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ :

Söz konusu yerin ihalesi10/MAYIS/2012 Perşembe günü saat 14.00'te Gaziantep Büyükşehir BelediyesiEncümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca (Encümenince) yapılacaktır.

İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıdaistediğimiz belgelerle birlikte İhale Alım Satım Şube Müdürlüğüne en geç ihalegünü saat 12:00 'ye kadar, sıra alındılar karşılığında vermeleri, ya dataahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postada vakitgecikmeler ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabuledilmeyecektir.

6 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:

Teklifler aşağıdaki bilgi vebelgeleri içerecek şekilde hazırlanacaktır.

A) İÇ ZARF

İç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleriiçerecektir.

a) Teklif Mektubu,

b) İhaleye iştirak eden özel ve tüzel kişiler, teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerini aynen kabul edildiğini belirtecektir.

Teklifler hem rakamla hem yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilir. Ve hiç ihaleye girmemiş sayılır.

B) İÇ ZARFIN KAPATILMASI

Bu teklif bir zarfa kapatıldıktansonra, zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresiyazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.

C) DIŞ ZARF

Dış zarf aşağıdaki bilgi vebelgeleri içerecektir.

a) Teklif mektubunu içeren İç zarf

b) %3 geçici teminatı yatırdığınadair belge

c) İhaleye iştirak eden tarafındanher sayfası ayrıayrı imzalanmış şartname

d) Kanuni ikametgâh belgesi (Gerçekkişiler için)

e) Türkiye'de tebligat için adresgöstermesi

f) Tüzel kişi olması halinde,mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veyaSanayi Odasından, ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzelkişiliğin sicile kayıtlıolduğuna dair belge ve faaliyet belgesi (2012 Yılı)

g) Ortak girişim olması halindeortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri istenen belgelerivereceklerdir

h) Şartname bedelinin ödendiğinedair makbuz,

ı) Gaziantep Büyükşehir Belediyesineborcu olmadığına dair belge (2012 Yılı)

i) Teklif vermeye yetkili olduğunugösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri

j) Vekâleten ihaleye katılmahalinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdiklivekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

D) DIŞ ZARFIN KAPATILMASI

Yukarıda belirtilen belgeler ve içzarf bir zarfa konarak kapatılacaktır. Bu zarfın üzerine isteklinin adı- soyadıve açık adresi ve teklifi ne ile ilgili olduğu yazılarak kapatılacaktır. İçzarfta olduğu gibi dış zarfında yapıştırılan yerinin mühür mumu veya imza ileişaretlenmesi ihtilafa yol açmaması bakımından gereklidir.

İhaleye iştirak edeceklereduyurulur.

3339/1-1

Ayşe Özlem Artar/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz