maritbet girişmaritbet
Hatay Vakıflar Kahramanmaraş’ta kat karşılığı bina yaptıracak!

Hatay Vakıflar Kahramanmaraş’ta kat karşılığı bina yaptıracak!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenledi

Hatay Vakıflar, Kahramanmaraş'da 1600 metrekare arsa üzerine bina yaptımak üzere ihale açtı. Serintepe (Mimar Sinan) Mahallesi'ndeki 1600 metrekare arsa üzerine yapılacak bina ihalesinin tahmini inşaat bedelini 6 milyon 176 bin 284 lira olarak belirleyen Hatay Vakıflar, geçici teminat için 185 bin 288 lira istedi. İhale 12 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 14:30'ta gerçekleştirilecek.

Ayrıntılar şöyle:

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:
Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz üzerine 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile Vakıflar Meclisi'nin 01/04/2013 tarih ve 21491294-050-01-202/140 sayılı kararı gereği Kat Karşılığı İnşaat yaptırılmak üzere ihale edilecektir.

İLİ                                                    :  Kahramanmaraş
İLÇESİ                                            :  Merkez
MAHALLESİ                                 :  Serintepe (Mimar Sinan)
ADA NO                                         :  6181
PARSEL NO                                   :  1 ve 2
YÜZÖLÇÜMÜ                               :  1600,00 m2 (1 no'lu parsel), 1582,16,00 m2 (2 no'lu parsel)
CİNSİ                                              :  Arsa
MUHAMMEN İNŞAAT BEDELİ   :     6.176.284,80.-TL
                                                            (Altımilyonyüzyetmişaltıbinikiyüzseksendört Türk Lirası Seksen Kuruş)
GEÇİCİ TEMİNAT                        :  185.288,54.-TL
                                                            (Yüzseksenbeşbinikiyüzseksensekiz Türk Lirası EllidörtKuruş)
İHALE TARİHİ VE SAATİ           :  12 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 14:30

A. Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz üzerine;
1 - Tevhidini müteakip oluşacak parsel üzerinde Belediyesince ön onaylı mevcut avan projesine göre yaptırılacak inşaattan en az A blok 1, 3, 5, 9, 10, 11, 19 ve 20 nolu, B blok 8, 11, 12, 17,18, 21,22, 23 noludaireler olmak üzere toplam 16 adet daireye ilaveten 1.000,00,-TL. nakit paranın vakfına verilmesi,
2 - Taşınmazların tevhit edilmesi, varsa tapu kaydındaki takdiyatın kaldırılması ve uygulama projelerinin hazırlanması, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli izin ve onayların alınması ve alınacak bu izin ve onaylar doğrultusunda, imalatın yapılması, proje ve imalat aşamasında öngörülemeyenler de dahil olmak üzere tüm bu iş ve işlemlere ait masrafların da yine yüklenici tarafından karşılanması,
3 - 3194 sayılı İmar Kanununa göre taşınmazlardan kamuya terk edilmesi gereken kısım olması halinde kanun kapsamında kalan kısmın bedelsiz terk edilmesi,
4 - Mimari avan proje bedelinin Mimarlar Odasınca belirlenen tarifeden fazla olmamak üzere proje müellifine işin yüklenicisi tarafından sözleşme imzalanmadan def'aten ödenmesi,
5 - İmar durumu değişikliği veya başka herhangi bir nedenle avan projede iyileşme olması halinde ihale oranında vakfına yansıtılması,
6 - Paylaşım dışı kalan yer ve alanların tapuda ortak alan olarak tescil edilmesi, şartlarıyla kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihaleye çıkarılmıştır.

B. İhale yukarıda belirtilen tarih ve saatte, Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Mustafa Sevgi Caddesi No: 2-ANTAKYA/HATAY adresinde bulunan Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndeki toplantı salonunda toplanacak İhale Komisyonunca yapılacaktır.

C. İhaleye teklif verecek istekliler, ihale dokümanını mesai saati içinde, Şehit Mustafa Sevgi Caddesi No:2-ANTAKYA adresinde bulunan Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü/Emlak ve Yatırım İşleri Şube Müdürlüğü'nde görebilirler.

D. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için, ihale şartnamesinin 5. maddesine göre hazırlayacakları tekliflerini aynı şartnamenin 6. maddesi doğrultusunda 12 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 14:30'a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığına imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir (Verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz).
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri, teklifleri kapsamında dış zarf ile birlikte sunmaları gerekmektedir.
Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir.
a) Şekli ve içeriği şartname ekindeki örneğine uygun olarak hazırlayacakları teklif mektubu ve pay-puan cetvelini koyacakları iç zarf,
b) Türkiye'de tebligat için adres gösteren imzalı bildirimi,
c) İhalenin ilan edildiği yıla ait Ticaret ve Sanayi Odasından veya Esnaf ve Sanatkârlar Odasından alacakları belgenin aslını veya noter tasdikli sureti,
d) İhalenin ilan edildiği yıla ait Noter tasdikli imza sirküleri,
e) İstekliler adına vekâlet edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekilin yine noter tasdikli imza sirküleri (2013 yılı tasdikli),
f) Ortak girişim olması halinde bu iş için ekli örneğine uygun Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesini vermesi.
g) İsteklinin ilgili vergi dairesinden ilan tarihinden sonra alınacak vergi borcu olmadığına dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti veya e- borcu yoktur belgesinin İdareye ibraz edilmesi.
h) İlan tarihinden sonra ilgili Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak prim borcu olmadığına dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti veya e- borcu yoktur belgesinin İdareye ibraz edilmesi.
i) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünden alınmış yer gördü belgesi.
j) Muhammen bedelin en az % 10'u kadar kullanılmamış nakit kredisi veya teminat kredisini gösterir banka referans mektubu, (alındığı banka ya da finans kurumunun genel müdürlüğünce teyit yazılı).
k) İhale konusu işin adına alınmış 2886 Sayılı Yasaya uygun (limit içi–süresiz) 185.288,54.-TL (Yüzseksenbeşbinikiyüzseksensekiz Türk Lirası Ellidört Kuruş) tutarındaki geçici teminat mektubu veya Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünün          Vakıflar Bankası-Antakya Şubesindeki (TR880001500158007285445549)nolu hesabına yatırılmış (işin adının açıkça belirtilmiş olduğu) 185.288,54.-TL tutarındaki geçici teminat bankadekontu,
l) Ortak girişim olması halinde her bir ortak ayrı ayrı (b, c, d, e,f, h, i, j) bentlerinde belirtilen belgeleri vermek zorundadır.
m) Şartnamedeki örneğe uygun olarak; teknik personel taahhütnamesi;
n) İhale dokümanı satış bedeli: 100,00 TL olup, Vakıflar Bankası Antakya Merkez Şubesindeki TR880001500158007285445549 no'lu Bölge Müdürlüğü hesabına işin ismi ve istekli adı belirtilerek yatırılacak ve idareye ibraz edilerek ihale dokümanı alınacaktır.
Dış zarfın içerisine konulduktan sonra zarfı kapatıp, üzerine isteklinin adı ve soyadı, Ticaret unvanı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılarak en geç 12 Haziran 2013 tarih ve saat 14:30'a kadar ihale komisyonu başkanlığına vermek zorundadırlar.
E. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
F. Bu iş için yapılmış olan ilan bedelleri dâhil tüm giderler (vergi, resmi harç, sözleşme giderleri vs.) sözleşme esnasında defaten istekli tarafından ödenecektir.
İdare, ihaleyi yapıp-yapmamakta ve en uygun bedeli tespitte serbesttir.
İlan olunur.
4158/1-1

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: "Depremin mali faturası 104 milyar doları aştı"
  • 08.07.2024 09:35

Bakan Kurum: "Depremin mali faturası 104 milyar doları aştı"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkez ...

Elbistan'da inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi görüntülendi!
  • 23.11.2023 16:45

Elbistan'da inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi görüntülendi!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubattaki depremin merkez üssü Kahraman ...

Depremin merkez üssü Elbistan'da inşa edilen TOKİ afet konutları havadan görüntülendi
  • 23.11.2023 16:35

Depremin merkez üssü Elbistan'da inşa edilen TOKİ afet konutları havadan görüntülendi

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubattaki depremin merkez üssü Kahraman ...

 Pazarcık'ta inşa edilen afet konutlarının örnek dairesi görüntülendi
  • 23.11.2023 15:52

Pazarcık'ta inşa edilen afet konutlarının örnek dairesi görüntülendi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yapılan kalıcı konutlar, FPV dronla görüntül ...

Depremin merkez üssü Pazarcık'ta afet konutları yükseliyor
  • 23.11.2023 15:26

Depremin merkez üssü Pazarcık'ta afet konutları yükseliyor

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat'taki iki depremden ilkinin merkez ...

Bakan Özhaseki: "Sizler bize dua edip 'Hakkımız helal olsun.' deyinceye kadar buradayız"
  • 11.08.2023 11:05

Bakan Özhaseki: "Sizler bize dua edip 'Hakkımız helal olsun.' deyinceye kadar buradayız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Ken ...