maritbet girişmaritbet
İETT 150 metrobüse reklam alacak! 21 milyon liraya!

İETT 150 metrobüse reklam alacak! 21 milyon liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı metrobüs hattında çalışan 150 İETT otobüsünün dış yüzeyinin reklam alanı olarak kullandırılması ile reklam karşılığı 1.000 otobüs durağının imalat ve montajının yaptırılması ve reklam alanlarının kullanım hakkının kiraya verilmesi için ihale düzenledi

 

150 İETT otobüsünün dış yüzeyinin reklam alanı olarak 5 yıllığı kiralanması, 1.000 otobüs durağının imalat ve montajının yaptırılması ve reklam alanlarının kullanım hakkının 10 yıl süreyle kiraya verilmesinin esas alındığı ihalede toplam bedel 21 milyon 3 bin lira+ KDV, geçici teminat miktarı ise 630 bin 90 bin lira olarak kayıtlara geçti.
 
İhale 26 Temmuz 2012 Perşembe günü saat 14.00'te: İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü Hizmet İşleri Kısım Şefliği Şahkulu Mah. Erkan-ı Harp Sokak No 2 Metrohan Tünel-Beyoğlu İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.
 
Detaylar şöyle:
 
METROBÜS HATTINDA ÇALIŞAN 150 ADET İETT OTOBÜSÜNÜN DIŞ YÜZEYİNİN REKLAM ALANI OLARAK KULLANDIRILMASI İLE REKLAM KARŞILIĞI 1.000 ADET OTOBÜS DURAĞININ İMALAT VE MONTAJININ YAPTIRILMASI VE REKLAM ALANLARININ KULLANIM HAKKININ KİRAYA VERİLMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğünden:
1) İhale konusu olan işin;
a) Niteliği:- Metrobüs hattında çalışan 150 adet İETT otobüsünün dış yüzeyinin reklam alanı olarak 5 yıl süreyle kullandırılması ile reklam karşılığı 1.000 adet otobüs durağının imalat ve montajının yaptırılması ve reklam alanlarının kullanım hakkının şartname esasları dahilinde 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işidir.
b) Teslim Yeri: Teknik Şartnamede belirtilmiştir.
c) Miktarı: 150 adet otobüsünün dış yüzeyinin reklam alanı olarak 5 yıl süreyle kullandırılması 1.000 adet otobüs durağının imalat ve montajının yaptırılması ve reklam alanlarının kullanım hakkının 10 yıl süreyle kiraya verilmesi
 
2) İhale şartnamesi, İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü Hizmet İşleri Kısım Şefliği' ne müracaat edilerek 100,00.- bedel karşılığında temin edilebilir.
 
3) İhale ile ilgili teklif mektupları 26.07.2012 Perşembe günü saat: 14:00'e: kadar İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü Hizmet İşleri Kısım Şefliği Şahkulu Mah. Erkan-ı Harp Sok. No: 2 Metrohan Tünel-Beyoğlu/İST adresine teslim edilecek ve teklif mektupları aynı adreste toplanan İhale Komisyonu huzurunda aynı gün saat 14:00'den itibaren açılacaktır.
 
4) İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi doğrultusunda Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.
 
5) Söz konusu ihalenin tahmin edilen toplam bedeli 21.003.000,00 TL + KDV olup, geçici teminat miktarı 630.090,00 TL'dir.
 
6) İsteklilerde aranılacak şartlar:
A) Kanuni İkametgahı olması,
B) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi,
C) Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi vermesi,
a) Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre, ticaret, sanayi odası, veya esnaf odası ve sanatkar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.(Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)'deki esaslara göre temin edecekleri belge,
D) İmza sirküleri vermesi,
a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gerekir.)
c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişililerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,
E) İstekliler adına vekaleten adına vekaleten ihaleye katılınıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin vekaletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gerekir.)
F) Tahmin edilen toplam bedelin %3'ü oranında geçici teminat,
G - İsteklilerin ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi, (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir. Ayrıca, grubun bütün ortaklıkları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.)
H) Şartnamede belirtilen esaslara göre hazırlanacak teklif mektubu
F) Diğer belgeler:
a) İstekliler ihale konusu iş ile ilgili olarak açık hava reklamcılığı alanında en az 3 (Üç) yıllık iş deneyimini gösteren kamu kurum ve kuruluşlarından alınmış referans mektubunu teklifleri ile birlikte İdareye sunmak zorundadır. Referans mektubu getirmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
b) İstekliler açık hava reklamcılık alanında en az 3 (Üç) yıl süreyle otobüs durakları reklam işletmeciliği, toplu ulaşım araçları reklam giydirmesi veya duraklar reklam işletmeciliği yapmış olması gerekir. Bu konuda belge getirmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
c) İsteklilerin son iki yıllık ciro ortalamalarının 5.000.000,00.-TL. (BeşmilyonTürkLirası) olduğuna dair (Yeminli Mali Müşavir veya Vergi Dairesi tasdikli gelir-gider tablosu, K/Z tablosu vs.) belgeyi İdareye sunmaları zorunludur. Bu konuda belge getirmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
d) İsteklilerin ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri zorunlu olup, ortak girişim olması halinde isteklilerin istenen belgeleri ortaklıkları oranında temin ederek ayrı ayrı ibraz etmeleri ve istenen şartları sağlamış olması gerekir.
 
İstiklal Cad. Erkan-i Harp Sok. No: 2 Tünel-Beyoğlu/İstanbul
Ayrıntılı bilgi için irtibat: M. Apaydın-Müdür
Telefon             :  (0212) 372 22 22 (3410) Fax: (0212) 252 10 17
E posta             :  [email protected]
Elektronik ağ    :  www.iett.gov.tr
 
Hüseyin Belibağlı/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'da bayramda 4 gün toplu taşıma ücretsiz olacak!
  • 06.07.2022 14:47

İstanbul'da bayramda 4 gün toplu taşıma ücretsiz olacak!

İETT'den yapılan duyuruda Kurban Bayramı süresi boyunca toplu taşımanın ücretsiz ...

İETT'den zam açıklaması! Yüzde 50'nin üzerinde olacak!
  • 18.03.2022 10:28

İETT'den zam açıklaması! Yüzde 50'nin üzerinde olacak!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, toplu ulaşıma beklenen zam ile ilgili olarak, " ...

İETT'nin tarihi otobüsleri Taksim ve Sultanahmet'te!
  • 09.10.2021 12:01

İETT'nin tarihi otobüsleri Taksim ve Sultanahmet'te!

Özellikle Türk mühendisler tarafından yapılan ilk yerli troleybüs olan Tosun ile ...

İstanbul’a 160 yeni metrobüs için imzalar atıldı
  • 15.09.2021 17:33

İstanbul’a 160 yeni metrobüs için imzalar atıldı

İstanbul’da metrobüs filosunun yenilenmesi için 160 yeni metrobüs aracının alım ...

İBB'nin toplu ulaşıma yüzde 22,47 oranında zam talebi reddedildi
  • 24.06.2021 16:31

İBB'nin toplu ulaşıma yüzde 22,47 oranında zam talebi reddedildi

İBB, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında elektronik bilet ücretler ...