maritbet girişmaritbet
İlbank’ın Maltepe Cevizli’deki arsasının ikinci oturumu 24 Nisan’da!

İlbank’ın Maltepe Cevizli’deki arsasının ikinci oturumu 24 Nisan’da!

İller Bankası (İlbank) Maltepe Cevizli’de satışa sunduğu 41 bin 752 metrekare yüzölçümündeki arsa ihalesinin ikinci oturumunu 24 Nisan’da gerçekleştirecek.

İller Bankası, İstanbul Maltepe Cevizli'de satışa sunduğu ve halen bölge müdürlük binasının üzerinde yer aldığı binayı ikinci kez satışa çıkardı. İlk oturumu 12 Nisan 2013 tarihinde yapılan arsa ihalesinin ikinci oturumu 24 Nisan 2013 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek. 4 şirket ve iş ortaklığının teklif sunduğu ihaleye teklif veren firmalar arasında Rönesans GY ile Kiler - Biskon İş Ortaklığı'nın da yer aldığı gelen bilgiler arasında.

İlbank tarafından yapılan açıklamalara göre İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'ndeki arsa E-5 Karayolu üzerinde yer alıyor. Maltepe AVM'nin hemen yanındaki parselde yer alan arsanın imar planlarına göre konut ve ticaret alanı olarak kullanım izni bulunurken bu binaların 70.50 metreye kadar yükselebilmesine de olanak sağlanıyor. 

Arsa karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile satışa çıkarılan taşınmaz ihalesinin ikinci oturumu 24 Nisan'da gerçekleştirilecek. Bu arsa satış ihalesini kazanan tarafın İlbank için İstanbul Finans Merkezi'ndeki arsanın üzerine bir bina inşa edeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İlbank birer gün arayla İstanbul'da iki kere satışta

İlbank Maltepe'deki arsanın yanı sıra Tuzla Postane Mahallesi'nde de 42 bin metrekare yüzölçümündeki arsanın satışını gerçekleştiriyor. Bu ihalenin ilk oturumu da 25 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

İlbank tarafından Tuzla'da satışa sunulan 5 parsel üzerindeki arsa, 42 bin metrekare kullanım alanına sahip bulunuyor. Arsa karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile ihaleye çıkarılan taşınmazın üzerine imar planlarına göre tercihli turizm alanları ve konut alanları yapılabilecek. Emsal değeri 0.7 olan arsanın üzerine inşa edilecek konutların yüksekliği 10.50 metre, turizm alanlarının yüksekliği ise 12.50 metre olarak kayıtlara geçti.

Bu ihale de 25 Nisan 2013 tarihinde saat 14.30'da İller Bankası Atatürk Bulvarı No 21 Opera Altındağ Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Belediyelerimiz iklim değişikliği ile mücadelede yeni bir döneme girdi"
  • 24.03.2022 17:04

"Belediyelerimiz iklim değişikliği ile mücadelede yeni bir döneme girdi"

İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantıs ...

İller Bankası’ndan Göktürk ve Pendik’te arsa ihalesi!
  • 16.11.2021 09:25

İller Bankası’ndan Göktürk ve Pendik’te arsa ihalesi!

İller Bankası, Göktürk ve Pendik'te toplam 5 parsel taşınmazı, arsa satışı karşı ...

"3 milyon kişinin suya erişimini kolaylaştıracağız"
  • 06.07.2021 17:35

"3 milyon kişinin suya erişimini kolaylaştıracağız"

Bakan Kurum, "İller Bankası ve Yerel Yönetimler Alt Finansman Anlaşması" imza tö ...