maritbet girişmaritbet
İzmir Güzelbahçe Belediyesi AVM yaptıracak!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi AVM yaptıracak!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi kat karşılığı bina yaptırmak üzere ihale düzenledi

 
Güzelbahçe Belediye Başkanlığı 4 bin 932 metrekare arsa üzerine 13 bin 556 metrekare kullanım alanına sahip yenri bir AVM yaptırmak üzere harekete geçti.
 
Tahmini fiyatı 11 milyon 58 bin 724 lira, geçici teminatı 331.761 lira olarak belirlenen ihale 9 Mayıs 2012 tarihinde saat 15:00'de belediye binasında gerçekleştirilecek.
 
 
KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR
Güzelbahçe Belediye Başkanlığından:

Belediyemiz mülkiyetinde bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen taşınmaz, kat karşılığı inşaat yapılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile ihale edilecektir.
 
1 - İhale Konusu İş: İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yalı Mahallesi, 950 Ada, 1 Parselde bulunan taşınmaza; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işidir.
İhale Konusu İşin:
İLİ İzmir
İLÇESİ Güzelbahçe
MAHALLESİ Yalı
PAFTA /ADA / PARSEL NO 13B-3D/950/1
TAŞINMAZIN YÜZÖLÇÜMÜ 4.932,70 m2
TAPUDAKİ VASFI Arsa
KULLANIM ŞEKLİ Alışveriş Merkezi
YAPI KULLANIM ALANI 13.556,65 m2
 
MUHAMMEN BEDEL 11.058.724,00 TL

GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ 331.761,72 TL
 
2 - Bu işe ait ihale dokümanı; Atatürk Mahallesi Kazım Dirik Caddesi No: 46 Güzelbahçe/ İzmir adresinde bulunan, Etüd Proje Müdürlüğünde ve Belediyemiz resmi internet sitesi www.guzelbahce.bel.tr adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak ihaleye teklif verecek isteklilerin; ihale dokümanını, Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine 100 TL doküman bedeli yatırıp, makbuzunu getirmek suretiyle, Etüd Proje Müdürlüğünden almaları zorunludur.

3 - İhale; Atatürk Mahallesi, Kazım Dirik Caddesi No: 46 Güzelbahçe / İzmir Adresinde bulunan Belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda 09 Mayıs 2012 tarihinde saat 15:00'de, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 / A maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

4 - İhaleye teklif verecek olan isteklilerin, ihale zarflarını 09 Mayıs 2012 tarihinde saat14:00'e kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne bir dilekçe ekinde vermeleri gerekmektedir.

5 -İstekliler tekliflerini ilanın 4. maddesinde belirtilen zamandan önce ulaşmasıkaydıyla iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.

6 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. maddesinde belirtilen kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.

7 - Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.

8 - İlan bedeli dahil, ihale ile ilgili vergi, resim, harçlar ile ihale şartnamesinde belirtilen diğer tüm giderler ihale üzerinde kalan istekli tarafından ödenecektir.

9 - İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin aşağıda belirtilen belgeleri teklif zarflarında sunmaları zorunludur. İsteklilerin;
a) Kanuni ikametgah belgesi ile tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ve varsa elektronik posta adresini gösteren imzalı belge.
b) Mevzuatıgereği;
b.l. Gerçek kişi olması halinde; 2012 yılı içerisinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası ve/veya esnaf ve sanatkar odası ve/veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge ile müteahhitlik belgesi vereceklerdir.
b.2. Tüzel kişi olmasıhalinde; 2012 yılı içerisinde alınmış, Tüzel kişiliğin bulunduğu yer mahkemesinden ve/veya Ticaret ve/veya Sanayi Odası ve/veya esnaf ve sanatkar odası ve/veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge ile müteahhitlik belgesi vereceklerdir.
c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri
c. 1. Gerçek kişi olmasıhalinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
c.2. Tüzel kişi olmasıhalinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
d) İstekli adına vekâlet edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak vekilin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
e)  İhale ilanının 1. maddesinde ve ihale şartnamesinin 4. maddesinde belirtilen tutar kadar geçici teminat vereceklerdir.
f) İhalenin ilk ilanından sonra (İlk ilan günü dahil) düzenlenmişolan banka referans mektubu (Muhammen bedelin en az %20'si oranında kullanılmamış nakit ve en az %20'si oranında teminat mektubu kredisi olacaktır.)
g) İlan tarihinden sonra ilgili vergi dairesinden alınmış, isteklinin vergi borcu olmadığını gösterir belge. (Aslı veya noter onaylı sureti). İlgili vergi dairesinden onaylı son iki yıla ait vergi durumunu gösteren belgeler.
h) İlan tarihinden sonra S.G.K.'danalınacak, prim borcu olmadığına dair belge. (Aslı veya noter onaylı sureti)
ı) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair Plan Proje Müdürlüğünden temin edeceği yer görme tutanağı
j) İhaleşartnamesine uygun olarak hazırlanacak Teknik Personel Taahhütnamesi ve araç-gereçlerle ilgili ekipman taahhütnamesi.
k) Ortak girişimlerde her bir ortak için ayn ayrı (a), (b), (c), (d), (g) ve (h) bentlerindeki belgeler düzenlenecektir.
1) İhale dokümanında belirtilen şartlara göre teklif mektubu
m)İstekliler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre yasaklı olmadığına dair beyanda bulunacaklardır.
n) Bu işe teklif verecek gerçek veya tüzel kişilerin son beş yılda benzeri tek taahhütte en az 5.000,00 ( Beş bin ) m2 veya ayrı ayrı taahhütler olarak toplamda en az 7.000,00 ( yedi bin) m2 konut veya işyeri inşaatınıbitirmiş ve teslim etmiş olması ve bu işlere ait İŞ BİTİRME BELGELERİ ni vermesi gerekmektedir.
İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmışörneklerini vermek zorundadır. (Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile "ibraz edilenin aynıdır" veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.)
İhaleye teklif veren istekliler işbu 9 maddeden oluşan ilanı ve İhale dokümanındaki hususları kabul etmiş sayılırlar.
İlan olunur.

3269/1-1
 
emlaktasondakika.com
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu
  • 06.05.2024 17:31

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu

Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal, gece müzeciliği projesiyle karanlıkta da ziyare ...

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor
  • 29.09.2022 15:29

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor

Bergama ilçesinde 57 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve İzmir'in ilk Millet Ba ...