maritbet girişmaritbet
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te okul yaptıracak!

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te okul yaptıracak!

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te Türk ilkokul ve ortaokulu binaları yaptırmak üzere ihale düzenledi

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi C. Aytmatov Kampüsü içinde 5 bin 776 metrekare ve 5 bin 268 metrekare yüzölçümündeki alanlara okul binası yaptıracak. Tahmini fiyatların verilmediği ihale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00'te  (Kırgızistan Cumhuriyeti yerel saati) ile Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Senato Salonu Prospekt Mira No: 56 720042 Bişkek/ Kırgızistan adresinde gerçekleştirilecek.

İhalenin detayları şöyle:

BİŞKEK TÜRK İLKOKUL VE ORTAOKULU BİNALARI İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesinden:
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı, Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları İnşaatı] yapım işi kapalı zarf ihale usulü ile ihale edilecektir.
1 - İdarenin                                     
a) Adresi                                          :  KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı, Cengiz Aytmatov Kampüsü, Cal/ Bişkek/KIRGIZİSTAN
b) Telefon ve faks numarası             :  996 312 49 27 63   996 312 49 27 81
c) Elektronik posta adresi (varsa)     :  [email protected]
2 - İhale konusu yapım işinin          
a) Niteliği, türü, miktarı                    :  Betonarme Karkas - Kapalı / Faydalı İnşaat Alanı: 5.776,19 m² / 5.268,60 m²
b) Yapılacağı yer                              :  Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi C. Aytmatov Kampüsü
c) İşe başlama tarihi                         :  Sözleşmenin yapıldığının tebliğ tarihinden itibaren 19 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
d) İşin süresi                                    :  Yer tesliminden itibaren 730 takvim günüdür.
e) Yaklaşık maliyet                          :  ……….. ABD Doları'dır (KDV dahil)
3 - İhalenin                                      
a) Yapılacağı yer                              :  Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Senato SalonuProspekt Mira No: 56 720042 Bişkek/ KIRGIZİSTAN
b) Tarihi ve saati                              :  19/11/2013 14.00 (Kırgızistan Cumhuriyeti yerel saati)
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.
1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.
1)Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
4.1.4. İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname,
4.1.5 Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.6. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.    
4.1.7. İdari Şartnamede 7.2 ve 7.3 üncü maddelerde belirtilen, şekli ve içeriği Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Esaslarında düzenlenen belgeleri.
4.1.8. Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.9. İdari Şartnamenin 19 uncu maddesinde istenmesi halinde, isteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.
4.1.10. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
4.1.11. İdari Şartnamenin “VI- DİĞER HUSUSLAR” kısmında istenmesi halinde, Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Esaslarının 34 üncü maddesinin son fıkrasında belirtilen belgeler.
4.1.12. Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak İş Deneyim Belgesinin Başka Bir Tüzel Kişiye Kullandırılmayacağına İlişkin Taahhütname.
4.1.13. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname
4.1.14. İnşaatların yapımı ve tamamlanması safhalarında Kırgızistan Devleti Resmi Kurumlarından alınması gereken izin ruhsat ve benzeri belgeleri almak yüklenici sorumluluğundadır. (İdare gerekli yazışmalarda bulunacaktır)1
4.2- Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:1
4.2.1-. Bankalardan temin edilecek isteklinin mali durumu ile ilgili belgeler.
4.2.2- İsteklinin iş hacmini gösteren toplam cirosu veya ihale konusu iş ile ilgili taahhüdü altındaki ve bitirdiği iş miktarını gösteren belgeler.
4.2.3- İsteklinin bilançosu veya bilançosunun gerekli görülen bölümleri.
4.3- Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:2
4.3.1.İş deneyimi olarak, en az teklif bedelinin %50'si veya %50'sinden fazlası olmak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin son on (10) yıl içinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti dışındaki ülkelerde veya Türkiye Cumhuriyeti Devleti içinde yapılan veya yapılmakta olan işlerden alınmış iş bitirme veya iş durum belgesi.
4.3.2. İsteklinin organizasyon yapısına ve ihale konusu işi yerine getirmek için yeterli sayıda nitelikte personel çalıştırdığına ve çalıştıracağına ilişkin bilgi ve/veya belgeler.
4.3.3. İhale konusu yapım işlerinde isteklinin yönetici kadrosu ile işi yürütecek teknik personelinin eğitimi ve mesleki niteliklerini gösteren belgeler.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak; Eğitim Yapıları, Sağlık Yapıları, Kültür Tesisleri, Spor Tesisleri, Konutlar, İş Merkezleri, Resmi Yapılar, Oteller ve benzeri yapılar. (Altyapı işleri benzer iş olarak kabul edilmeyecektir) 3
5 - İhale yerli ve yabancı isteklilere açıktır.
6 - İhale dokümanı
[Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı Cal Kampusü-Cengiz AytmatovKampsü-Cal Bişkek/KIRGIZİSTAN veya Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Ankara İrtibat Bürosu Müdürlüğü YÖK Başkanlığı Ek Binası 2. Kat 06539 Bilkent/ANKARA ] adreslerinde görülebilir ve 500 ABD Doları karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
7 - Teklifler ihale saatine kadar: Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı - Cal Kampusü Bişkek/KIRGIZİSTAN adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
8 - İstekliler tekliflerini, [Anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.]
9 - İstekliler teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
10 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmalıdır.
11 - Konsorsiyum ve/veya herhangi bir şekilde düzenlenmiş ortaklık olarak ihaleye teklif ( verilemez )
12 - Üniversite avans teminat mektubu karşılığında ihale bedelinin %10'u (yüzde onu) kadar avans verir. Bu avans ilk 6 ay için %5, ikinci 6 ay için %5 tutarında olacaktır. Verilen avanslar 6' şar ay içinde eşit taksitler halinde hakedişlerden kesilir
1 ve 2  İdareler; ihalenin niteliğine göre hazırladıkları idari şartnamede yer alan isteklilerin ekonomik ve mali yeterliği ile mesleki ve teknik yeterliklerinin belirlenmesine ilişkin olarak İdari Şartnamenin 7. maddesinde belirlenmiş; şekli ve içeriği ise Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen bilgi ve belgelerden, ihalelerinin özelliklerine uygun olarak istedikleri belgeler ile bu belgelerin taşıması gereken kriterleri (sadece belgenin adını ve belgede aranacak yeterlik kriterini belirtmek suretiyle) 4.2. ve 4.3. maddelere yazacaklardır.
3           İdari şartnamedeki benzer iş tanımı aynen yazılacaktır.
8316/2-1

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te Türk okulu yaptırıyor
  • 30.12.2013 09:42

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te Türk okulu yaptırıyor

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek'te Türk ilkokul ve ortaokulu yapt ...

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi ilk ve ortaokul yaptıracak
  • 27.12.2013 09:13

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi ilk ve ortaokul yaptıracak

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi ihaleyle ilkokul ve ortaokul yaptıracak ...

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te okul yaptıracak!
  • 07.10.2013 09:29

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te okul yaptıracak!

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek’te Türk ilkokul ve ortaokulu bina ...

Kırgızistan Ruby AVM'de Türk marka satma şartı!
  • 08.07.2012 12:47

Kırgızistan Ruby AVM'de Türk marka satma şartı!

Kırgızistan'da Türk yatırımcıların yaptığı Ruby AVM'ye girmek isteyen Kırgız fir ...

Kazakistan THY'yi yatırıma davet etti!
  • 03.07.2012 10:19

Kazakistan THY'yi yatırıma davet etti!

Kazakistan Başbakanı Ömürbek Babanov, THY’yi Oş ve Issık Eyaletleri’ndeki havaal ...