maritbet girişmaritbet
3M ve Çuhadaroğlu, yeni bir dönem başlatıyor

3M ve Çuhadaroğlu, yeni bir dönem başlatıyor

Giydirme cephe sistemlerinde cam ve metal birleşimi için camlı giydirme cephelerin silikon uygulamalarına alternatif olarak üretilen “3M Yapısal Cam Yapıştırma Bandı”, Çuhadaroğlu’nun çözüm ortaklığıyla Türkiye pazarına sunuldu

 

Dış cephe giydirme ve alüminyum sistemlerinde sektörün öncü firması olmayı sürdüren Çuhadaroğlu, inovatif yapıştırma ve birleştirme ürünleri geliştiren dev global marka 3M'in Yapısal Cam Yapıştırma Bandı ile yeni bir dönem başlatıyor. Giydirme cephe sistemlerinde cam ve metal bileşimi için silikon uygulamalarına alternatif olarak üretilen, tüm testlerden başarıyla geçerek birçok projede başarıyla uygulanmış 3M Yapısal Cam Yapıştırma Bandı, 3M'in çözüm ortağı Çuhadaroğlu aracılığıyla, Türkiye pazarına sunuldu. 
 
3M Yapısal Cam Yapıştırma Bandı, kapalı hücre yapısı ve çift taraflı akrilik köpük özelliğiyle çok güçlü yapıştırma kuvveti ve uzun dönemli mükemmel tutunma gücü sağlıyor. Cam giydirme cephe sistemi uygulamalarında, cam ve ana taşıyıcı arasında ıslak veya mekanik olmayan birleştirme olanağı sunarak üretim ve montaj kolaylığını da beraberinde getiriyor.
 
Siyah ve gri olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan 3M Yapısal Cam Yapıştırma Bandı, E sınıfı yanmaz özelliğe, 2.3 mm et kalınlığına, 720 kg/m3 yoğunluğa ve standart uygulamalar için 18 mm x 16.5 m ebadına sahip. Çuhadaroğlu ve üretici firma talimatlarına uygun olarak kullanıldığı takdirde üstün bir performans sunan 3M Yapısal Cam Yapıştırma Bandı, kullanım alanlarına göre farklı ölçülerde de temin edilebiliyor. Herhangi bir bakım gerektirmeyen Yapısal Cam Yapıştırma Bandı, onarım gerektiği durumlarda, cam ve metalden oluşan modül birleşimi, bütün olarak değiştirilebiliyor.
 
Web: www.3m.com.tr
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz