maritbet girişmaritbet
AKG Gazbeton Munih Bau Fuarı’nda Avrupalı sektör temsilcileri ile buluştu

AKG Gazbeton Munih Bau Fuarı’nda Avrupalı sektör temsilcileri ile buluştu

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden olan AKG Gazbeton, Münih’te gerçekleştirilen yapı fuarı Bau 2011’de Türkiye’den katılan sınırlı sayıdaki firmaya öncülük etti.

Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden olan AKG Gazbeton, Münih'te gerçekleştirilen yapı fuarı Bau 2011'de Türkiye'den katılan sınırlı sayıdaki firmaya öncülük etti. 

Münih'te düzenlenen Avrupa'nın en önemli yapı fuarı Bau 2011'e katılan AKG Gazbeton, fuara katılan 200 binden fazla sektör profesyoneline gazbeton ürünlerini tanıtma imkanı buldu.

Özgün tasarım standı ile katıldığı Bau 2011'de, yüksek yalıtımlı, hafif blok ve donatılı ürünlerini sergileyen AKG Gazbeton, başta Avrupa olmak üzere 150 ülkeden çok sayıda yapı malzemesi üreticisi ve ilişkili kuruluşun temsilcilerini buluşturan bu fuar ile önemli iş bağlantıları da gerçekleştirdi.

Yurtdışı Pazarlama ve Ürün Müdürlüğü bölümleri ile fuarda temsil edilen AKG Gazbeton adına, fuardaki temaslardan oldukça memnun olduklarını belirten AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, “Avrupa Birliği üyesi bir çok ülkeye ihracat yapan küresel bir firma olarak, Avrupa yapı sektörünün kalbinin attığı bu fuara özellikle Avrupa çapında iş ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenli olarak katılıyoruz ve her katıldığımız sene bir öncekinden daha fazla geri dönüş alıyoruz. Munih'te kurduğumuz kontaklarla, Avrupa'daki satış noktalarımız her geçen yıl daha da sağlamlaşıyor. Bu nedenle fuara katılmaktan ve aldığımız geri dönüşlerden çok memnunuz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz