maritbet girişmaritbet
Altaş, C 100 sınıfı beton üretmek için kolları sıvadı!

Altaş, C 100 sınıfı beton üretmek için kolları sıvadı!

Altaş Hazır Beton Genel Müdürü Yusuf Şahin, firma olarak C 100 sınıfı beton üretmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi

 

Altaş Hazır Beton Genel Müdürü Yusuf Şahin, firma olarak C 100 sınıfı beton üretmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Firma olarak C 100 sınıfı beton üretmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Altaş Hazır beton Genel Müdürü Yusuf Şahin,  “Yeniliklere açık ve modern bir firma olarak çağın gerektirdiği son teknolojiye sahip ekip ve ekipmanlarımızla Avrupa standartlarında üretim yaparak bölgeye hizmet sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Altaş şirketler gurubu kuruluşu olan Altaş Beton'un, 2006 yılında Ordu Turnasuyu mevkiinde faaliyete geçtiğini anlatan Şahin, 18 bin metrekare alana kurulu tesislerinde hazır beton üretimine başladıklarını ifade etti. Ordu ve çevresinde artan hazır beton ihtiyacını karşılamaya yönelik kaliteden ödün vermeden modern yönetim ve üretim teknikleri ile faaliyet gösterdiklerini belirten Şahin, şöyle devam etti: “Sektörde kalite ve güvenceyi esas alarak kalıcı eserler bırakmak amacıyla hizmet veriyoruz. 105 metreküp/saat ve 160 metreküp/saat üretim kapasitesine sahip iki hazır beton tesisimiz mevcut. Bu tesislerde yıllık üretim kapasitemiz 1 milyon metreküp/saate ulaştı.”

Beş adet 10 metreküplük, sekiz adet de 12 metreküplük transmiksere sahip olduklarını aktaran Şahin, 34 metre, 39 metre ve Karadeniz sahilinde tek olan 47 metrelik beton pompalarının mevcut olduğu bilgisini verdi. “Firma olarak Karadeniz bölgesinin en büyük makine parkına sahibiz” diyen Şahin, 37 kişilik kadroyla faaliyet gösterdiklerini kaydetti. Ar-Ge ve yeniliklere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Şahin, “Tamamı eğitimli ve deneyimli personeli ile firmamız, Avrupa standartlarında laboratuvara ve C 70 sınıfı dâhil yüksek mukavemetli beton üretebilen modern bir tesise sahip” şeklinde konuştu.

Ürünlerinde kesinlikle deniz kumu kullanmadıklarının altını çizen Yusuf Şahin, hazır beton sektöründe haksız rekabet unsurlarını önlemek amacıyla ürettikleri betonun kalite standartlarının denetlenmesi ile her türlü yasal mevzuat ve şartlara uyulmasının kontrolünün sağlanması için gerekli belgelere sahip olduklarını dile getirdi. Şahin, “Altaş Beton, TSE uygunluk belgesi, ISO 9001 kalite yönetim sistemi, ISO 18001 İşçi sağlığı ve güvenliği sistemi, ISO 14001 Çevre yönetim sistemi, Türkiye hazır beton üyeliği, KGS kalite güvence sistemi belgeleri bulunan Karadeniz Bölgesi'ndeki tek firma” dedi.      

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altaş, C 100 sınıfı beton üretmek için kolları sıvadı!
  • 21.11.2012 17:12

Altaş, C 100 sınıfı beton üretmek için kolları sıvadı!

Altaş Hazır Beton Genel Müdürü Yusuf Şahin, firma olarak C 100 sınıfı beton üret ...