maritbet girişmaritbet
Aspen, uçağa binmeden uçurmaya başlıyor

Aspen, uçağa binmeden uçurmaya başlıyor

ASPEN’in imzasını attığı projeler ile havaalanlarında beklemek dahi keyifli bir hal alıyor. Bu yüzden; ASPEN, dünyanın en büyük havaalanlarının iç tasarım konusunda ilk tercihleri arasında yer alıyor

.

Gerçekleştirdiği her projede iç mimarideki tecrübesini yansıtan ASPEN, mekanı oluşturan tüm boyutlara yaratıcı çözümler getiriyor. Projelerine, maksimum esnekliği ve yeni teknik özellikleri yansıtan ASPEN, havaalanları modernliğin en önemli merkezleri haline getiriyor.
 
Havaalanlarına modernliği ve görsel estetiği ‘asma tavan', ‘bölme duvar' ve ‘zemin' sistemleriyle sağlayan ASPEN, yapı sektöründeki 20 yıllık tecrübesiyle yurtdışında da Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor. Microsoft'un Hollanda binasından Kanarya Adaları'nda Tenerife Havaalanı'na kadar birçok üst düzey projeye ismini yazdıran ASPEN, son dönemde Hollanda'da ABN AMRO Bank Genel Müdürlük binası projesiyle de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.
Yurtiçinde gerçekleştirdiği Atatürk Havaalanı, Sabiha Gökçen Havaalanı, Esenboğa Havaalanı projelerinin yanı sıra Irak'ta Erbil, Hollanda'da Schiphol Havaalanı gibi önemli projelere “Türk Yapımı” imzasını başarıyla atmıştır. AB standartlarındaki tasarımlarıyla ön plana çıkan ve güçlü referanslarına yakın zamanda Pfizer gibi bir ilaç devini de ekleyen ve en görkemli mimariler için tercih edilen ASPEN, Ar-Ge çalışmalarını köklü geçmişlerinden gelen deneyimleriyle destekliyor.
 
ASPEN, üretim kapasitesi ve marka konumunun yanı sıra kesintisiz hizmet felsefesi sayesinde Avrupa'daki dünya ekonomisine yön veren şirketlerin ilk tercihi olarak göze çarpıyor.

ASPEN, üç farklı entegre üretim tesisinde yürüttüğü çalışmalarla, tüm yaşam ve çalışma ortamlarına keyif katan çözümleri sunma faaliyetini daha etkin olarak gerçekleştirmeyi ve sahip olduğu dinamizmi her geçen gün arttırmayı hedefliyor.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz