maritbet girişmaritbet
Avrupalı anahtarcıları Kale Kilit İstanbul’da topluyor

Avrupalı anahtarcıları Kale Kilit İstanbul’da topluyor

28-30 Mayıs tarihleri arasında Anahtarcılar, Çilingirler ve Kilitçiler Federasyonu işbirliği ile organize edilen Avrupa Anahtarcılar Federasyonu 2010 Kongresi, Kale Kilit ana sponsorluğunda WOW Hotel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek

 

 
Avrupa Anahtarcılar Federasyonu (ELF) 2010 Kongresi bu yıl ilk kez Türkiye'de yapılacak. 28-30 Mayıs tarihleri arasında Anahtarcılar, Çilingirler ve Kilitçiler Federasyonu işbirliği ile organize edilen Avrupa Anahtarcılar Federasyonu 2010 Kongresi,  Kale Kilit ana sponsorluğunda WOW Hotel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kongreye Türkiye dışında Litvanya, Almanya, İspanya, İtalya, İngiltere, ABD, İsrail, İsviçre, Bulgaristan, Polonya ve Hollanda'dan sektörün en büyük firmaları ve temsilcileri katılacak.
 
Avrupa Anahtarcılar Federasyonu'nun Genel Kurulu'nun da yapılacağı organizasyonda, anahtarcılar ve çilingirler için yeni ürün tanıtımları ve eğitimler düzenlenecek. Türkiye'nin lider kilit markası Kale Kilit'in ana sponsorluğunda gerçekleşecek ELF 2010 Kongresi'nde mekanik ve elektronik koruma alanında söz sahibi uluslararası firmalar ve çilingirler bir araya gelerek sektördeki son trendleri yakından tanıma fırsatı bulacak. Toplantıya katılacak firmalar ile çilingir ve anahtarcılar, etkinlik süresince güvenlik üzerine mesleki gelişim sağlayan konularda eğitim alarak, işi uzmanlarından dinleme ve uygulamalı olarak görme imkanına sahip olacak.
 
Organizasyonun ana sponsoru, Türkiye'de sektörünün lideri Kale Kilit, 3 gün boyunca eğitimler düzenleyecek ve özel stand alanında elektronik ve mekanik yeni ürünlerini tanıtacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz