maritbet girişmaritbet
Boyanın ustası Düfa’nın ödüllü yarışması sonuçlandı

Boyanın ustası Düfa’nın ödüllü yarışması sonuçlandı

Düfa’nın Facebook’da yer alan “Düfa Boya Türkiye” sayfasına 5 Kasım - 6 Aralık 2010 tarihleri arasında arkadaş listesine davet göndererek, en çok üye kazandıran Yasin Keskin, iPhone 4 kazandı.


Düfa'nın Facebook'da yer alan “Düfa Boya Türkiye” sayfasına 5 Kasım - 6 Aralık 2010 tarihleri arasında arkadaş listesine davet göndererek, en çok üye kazandıran Yasin Keskin, iPhone 4 kazandı.
 
Boyanın Ustası Düfa, Facebook'da yer alan “Düfa Boya Türkiye” sayfası üyelerine hem eğlenceli hem de kazançlı bir yarışma düzenledi. “Arkadaş ekleme” uygulaması ile 5 Kasım- 6 Aralık 2010 tarihleri arasında arkadaşlarını sayfaya davet edip en çok üye yapan Düfa Facebook üyesi Yasin Keskin iPhone 4 sahibi oldu.
 
14046 kişinin davet edilip  1067 kişinin üye yapıldığı yarışmada, birinci Yasin Keskin, toplam 223 kişiyi Düfa'nın web sayfasına fan yaptı.
 
Marka bilinilirliği yolunda gençlere ve tüm yoğun kullanıcılara ulaşmak, web ortamını etkin kullanarak tüketicilerin akıllarında yer edinmek amacıyla oluşturulan Düfa Facebook sayfasında, boya ve renklerle ilgili çeşitli konular işlendiği gibi yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili bilgiler de yer alıyor.
 
Düfa'nın Facebook sayfasında yayınlanan içerikler tüm üyeler tarafından takip edilip büyük beğeni topluyor.
 
Düfa Boyaları, iPhone ile cebinizde
 
Boya sektörünün öncü markalarından Düfa, sektörde önemli bir inovasyon projesine imza atarak, tüketicilerine yepyeni bir hizmet sunuyor. Marka, tüketicilerin herhangi bir rengin fotoğrafını çekip, bu rengin Düfa boya kodunu çıkararak bayiden isteyebilmesini sağlayacak bir iPhone uygulama başlattı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz