maritbet girişmaritbet
Can Alüminyum yeni mağazalarla büyüyecek!

Can Alüminyum yeni mağazalarla büyüyecek!

İbrahim Aydın, geçen yıl İstanbul’da açtıkları bin 500 metrekarelik mağazanın ardından bu yıl sonuna kadar da Ankara’da irtibat bürosu kuracaklarını belirtti

İbrahim Aydın, geçen yıl İstanbul'da açtıkları bin 500 metrekarelik mağazanın ardından bu yıl sonuna kadar da Ankara'da irtibat bürosu kuracaklarını belirtti.

Ağırlıklı sanayi, inşaat, mobilya sektörlerinin ihtiyaç duyduğu her türlü alüminyum profil ve aksesuarları ile sıcak ve soğuk hadde her kalınlıkta yassı ürün satışı yapan Can Alüminyum, bu yıl mağazalaşarak büyümesini hızlandırmayı hedefliyor. Geçen yıl yıl İstanbul'da bin 500 metrekarelik bir mağaza açarak Türkiye'de alüminyum mağazacılığı bu konsepte yapan ilk firma olduklarını savunan Can Alüminyum Şirket Müdürü İbrahim Aydın, aynı yıl belirledikleri bütçe hedeflerini yüzde 90 oranında tutturarak büyümeyi istikrarlı bir şekilde sürdürdüklerini aktardı. 2013 yılının özellikle ikinci yarısından sonrası için umutlu bir tablo çizdiklerini belirten Aydın, “Bu yıl geçen yıla göre yüzde 40 büyüme hedefliyoruz. Bu anlamda 2013, İstanbul mağazamızın yapılanmasını tamamladık, aktif bir oyuncu olarak İstanbul pazarında yer aldığımız bir yıl olacak. Yılsonuna kadar ayrıca, Ankara'da irtibat bürosu kurarak o pazarda da yer almayı planlıyoruz. Gelecek yıllar için öncelikli hedefimiz İzmir ve Antalya'da var olmak” dedi.

Can Alüminyum'un, 1976 yılında ticari hayatına başlan ve şu anda sekiz firmayı bünyesinde barındıran Yeşilova Holding'in temelini oluşturduğunu anlatan İbrahim Aydın, firmanın ayrıca bilgisayar destekli kesim, büküm, pvc folyo kaplama ve elektro statik toz boya tesisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşıladığını bildirdi. Aydın, toplam 7 bin 500 metrekare kapalı alanda, 54 çalışan ile faaliyet gösterdikleri bilgisini verdi. Aylık bin tonluk üretim kapasitesine sahip olduklarını ifade eden İbrahim Aydın, “Şu anda kapasitenin yüzde 90'ını kullanıyoruz. Ancak Holding bünyesindeki Cansan Alüminyum'da yıl sonuna kadar yapılacak yeni yatırımlarla beraber kapasite üç kat artarak 30 bin tona ulaşılacak. Gelişen teknolojiyle yetkinliklerimizi artırmak ve pazar ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yatırıma girdik. Etkin bir şekilde yalın üretim çalışmaları da sürdürülüyor” ifadesini kullandı.

Bu yıl bilgi işleme teknolojileri alanında gerçekleştirecekleri yatırımla dünya standartlarındaki uygulamalar konusunda kendilerine güç katacaklarını söyleyen İbrahim Aydın, “2013 ilk çeyrek sonuna kadar devreye alınacak yeni ERP programı ile özellikle müşteri ilişkileri, stok yönetimi ve finansal yönetim konularında dünya standartlarındaki uygulamaları ile gücümüze güç katacağız” diye konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Can Alüminyum yeni mağazalarla büyüyecek!
  • 09.04.2013 11:09

Can Alüminyum yeni mağazalarla büyüyecek!

İbrahim Aydın, geçen yıl İstanbul’da açtıkları bin 500 metrekarelik mağazanın ar ...