maritbet girişmaritbet
Devas Asansör engelli platformu üretiminde büyüyor!

Devas Asansör engelli platformu üretiminde büyüyor!

Devas Asansör, gelen talep doğrultusunda büyümeye devam ediyor

 

Asansör sektöründe Türkiye genelinde fazla üreticisi bulunmayan engelli platformu üretimi ile hizmet sağlayan Devas Asansör, gelen talep doğrultusunda büyümeye devam ediyor. Engelli platformunun yanı sıra talep üzerine yük platformu  da yapan firma, 2013 yılında  engelli platformu alanında yeni bir  ürün imal etme hedefinde.
 
Sektörde bu yılın beşinci yılları olduğunu, Yeni Sanayi Bölgesi'nde başladıkları üretimi şu an  organize sanayi bölgesinde devam ettirdiklerini aktaran Devas Asansör Genel Müdürü Mehmet Devedaşı, “1996 yılında asansör sektörü işine asansör kumanda panoları üretimi ile başladık. Bir süre piyasa daralması yaşadık. Bu alanda rekabet çoğaldı. Biz de altyapımız uygun olduğu için  yük asansörü imalatına yöneldik. Dubai'ye bu alanda ürün gönderdik. Yük asansörünün yüksek kâr marjı sayesinde bu alanda üretime devam ettik. Yük asansörünün kabini mukavemetli olmasının yanı sıra özel bi ürün olduğu için standart dışı çalıştığımızdan bu alanda iyi talep aldık. Devletin almış olduğu resmi kurumlarda engelli platformu kullanılması zorunluluğu  kararı doğrultusunda da engelli platformu üretimine başladık. Şu anda tamamen engelli platformu üretimine yoğunlaştık” dedi.
 
İç pazarda yoğun bir şekilde çalıştıklarını bu doğrultuda yatırım planlarının bulunduğunu söyleyen Devedaşı, “Hydrolift markamızla bu alanda sektörde marka haline geldik. Şu anda günde iki adet hyd_B  ve dört günde bir tane hyd_BK üretimi yapıyoruz. Genellikle resmi kurumlarda rampa eğiminin yedi dereceyi geçtiği alanlarda engelli platformunu yapıyoruz. Her geçen gün artan talep doğrultusunda büyümeye devam ediyoruz.
 
Makine parkımıza da iki yeni makine aldık. Amacımız almayı planladığımız panç makinesi ile kapasitemizi saatte bir ürün üretimine çıkarmak. Bunun yanı sıra pres,boru bükme gibi farklı makine alımlarımız da olacak. İmalatımızı serileştirmek istiyoruz” şeklinde bilgi verdi. İhracat konusunda da çalışma yaptıklarını anlatan Devedaşı, Irak, İran ve Mısır'a ürünlerini gittiğini belirtti. Devedaşı, önümüzdeki dönemde Irak'a yönelik ürünler yaparak, bu pazarda aktif olacaklarını sözlerine ekledi.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Devas Asansör engelli platformu üretiminde büyüyor!
  • 23.12.2012 09:42

Devas Asansör engelli platformu üretiminde büyüyor!

Devas Asansör, gelen talep doğrultusunda büyümeye devam ediyor ...