maritbet girişmaritbet
“E.C.A Primemix”e Altın Çekül Teşvik Ödülü

“E.C.A Primemix”e Altın Çekül Teşvik Ödülü

E.C.A Primemix armatürüne IF Design’dan sonra bir ödül de Altın Çekül’den geldi

 


Geçtiğimiz yıl henüz pazara çıkmadan IF Design tarafından İtalya'da düzenlenen Uluslararası Tasarım Yarışması'nda “Elements and Systems” kategorisinde ödül kazanan E.C.A Primemix armatürüne, bir ödül de Altın Çekül'den geldi. Valfsel Armatür Sanayi A.Ş tarafından üretilen E.C.A Primemix, Altın Çekül Teşvik Ödülüne değer bulundu. E.C.A Primemix, 36 ürün arasından; üretim, uygulama ve kullanım süreçlerindeki akılcılık, enerji tasarrufu sağlaması, çevreye ve sağlığa zararlı yönlerinin bulunmaması ve yerli kaynakların kullanılması gibi kriterlere göre seçildi. Ödülü, Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. Fabrika Müdürü Hüseyin Orhan aldı.
 
33. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'un açılış töreninde sahiplerini bulan Altın Çekül ödülleri, Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenleniyor. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü”, Türkiye'nin yapı malzemesi alanındaki ilk ürün ödülü özelliğini taşıyor. 
 
E.C.A'nın akıllı armatürü: Primemix
2010 yılının Mart ayında piyasaya sunulan E.C.A Primemix, dünya çapında patenti alınan içindeki özel mekanizması sayesinde, su miktarı ve suyun sıcaklık ayarını birbirinden ayırıyor. Armatürdeki ısıyı sabitleyen bu armatür, suyun sıcaklığını ayarlamaya gerek bırakmıyor. Alışılmış çizgilerin dışında ve iddialı bir ürün olan E.C.A Primemix, bu özelliğiyle, banyo ve mutfakta, sıcak suyun kullanımı esnasında en çok karşılaşılan sorunlardan birisi olan, armatürün her açma-kapamadan sonra su sıcaklığının tekrar ayarlanması işlemine son veriyor. Armatür, bu teknolojisiyle kullanıcısına yüksek düzeyde konfor, enerji ve su tasarrufu sağlıyor. E.C.A Primemix, soğuk su kullanımında, kombinin gereksiz ateşlenmesini önleyen sistemi ve fonksiyonelliği, yalın çizgileri ve ergonomik tasarımıyla öne çıkıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz